Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ     

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΥΠΑΘΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.

Ελληνίδες Έλληνες στα πλαίσια της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στα αντιλαϊκά μέτρα που υποχρεώνεται να παίρνει η Κυβέρνηση λόγω μνημονίου που υπέγραψε, επιβάλλεται να οργανωθούμε ώστε να ακυρώνουμε στην πράξη όλους τους αντιλαϊκούς νόμους οι οποίοι αποδεδειγμένα και με αποφάσεις ανωτάτων δικαστηρίων χαρακτηρίστηκαν αντισυνταγματικοί και παράνομοι.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που την εμπιστεύτηκαν για άλλη μία φορά οι πολίτες ισχυρίζεται ότι είναι φιλολαϊκή και υποχρεώθηκε να υπογράψει το μνημόνιο διότι εκβιάστηκε Πρωθυπουργός και ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κατ επανάληψη έχουν δηλώσει ότι δεν επιθυμούν να λειτουργήσουν οι αντιλαϊκοί νόμοι που οι ίδιοι υποχρεώνονται να ψηφίσουν στη Βουλή και θα αναζητήσουν ισοδύναμα ώστε να τους ακυρώσουν.

Εμείς λοιπόν οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που δεν έχουμε κομματικές εμπάθειες και είμαστε υπερκομματικοί και καλοπροαίρετοι δικαίως κάνουμε τον εξής συλλογισμό. Εάν λοιπόν η Κυβέρνηση θεωρεί ότι είναι εγκλωβισμένη και δεν πρέπει να φανεί στους δανειστές ότι καταστρατηγεί το μνημόνιο, αυτό θα το κάνουμε εμείς οι πολίτες που δεν έχουμε καμία δέσμευση και έχουμε κάθε δικαίωμα να μην αποδεχτούμε, όποιο νόμο είναι αντισυνταγματικός και παράνομος.

Υπάρχουν λοιπόν πάρα πολλοί νόμιμοι τρόποι που εμείς οι κοινωνικές ομάδες οργανωμένα θα δημιουργήσουμε ένα δίχτυ ασφαλείας ένα φίλτρο δικαιοσύνης και δημοκρατίας. Απαιτούμε όμως από την Κυβέρνηση να σεβαστεί τις αποφάσεις των δικαστηρίων που θα μας δικαιώνουν και να μην κάνει κατάχρηση εξουσίας παραβιάζοντας το Σύνταγμα και τα κατοχυρωμένα θεμελιώδη δικαιώματά μας.

Εάν η Κυβέρνηση είναι πραγματικά φιλολαϊκή θα είναι συμπαραστάτης μας στον αγώνα για τα ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016