Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας,

ως θεσμοθετημένο όργανο της Ελληνικής Πολιτείας, πρόεδρος του Κοινωνικοπολιτικού οργανισμού Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. που τα αρχικά του σημαίνουν Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Κοινωνικών Ομάδων και έχει ταυτιστεί απόλυτα με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ από το 1989 που είναι αναγνωρισμένο από τη ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και εκπροσωπεί χιλιάδες αγανακτισμένους Έλληνες Πολίτες, έχοντας συγκεντρώσει συμβολικά και 4.500 υπογραφές από τους αγανακτισμένους διαδηλωτές στο Σύνταγμα , σας γνωρίζω ότι αυτή τη στιγμή με την παρούσα επιστολή (Πιστεύοντας ότι εκφράζω την απαίτηση της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού) ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

Σας απευθύνω έκκληση να εναρμονιστείτε με τη βούληση των Ελλήνων Πολιτών διαφυλάσσοντας τα κεκτημένα δικαιώματά τους, οι οποίοι είναι οικονομικά υπόδουλοι και όταν διαδηλώνουν δέρνονται ανηλεώς.

Να διαφυλάξετε τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ της χώρας μας συμβουλεύοντας αυτή την Κυβέρνηση που επιμένει να κυβερνά παρά τη θέληση του Ελληνικού Λαού, να παραιτηθεί και να προκηρύξει εκλογές.

Η ΝΕΑ ΛΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που θα εκλεγεί θα ακυρώσει όλες τις παράνομες συμβάσεις και θα δικάσει όλους τους πολιτικούς που ευθύνονται.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2016