Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Αν και είμαστε άγνωστοι μεταξύ μας, ακόμη κι εάν έχουμε διαφορετικές πολιτικές ή φιλοσοφικές απόψεις για τη ζωή, διαφορετικούς στόχους, διαφορετικά συμφέροντα και φιλοδοξίες, πιστεύω ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα άμεσο τρόπο επικοινωνίας που θα εξυπηρετεί τα κοινά συμφέροντά μας.

Σέβομαι την προσωπική στάση ζωής που επιλέξατε. Πιστεύω όμως ότι πρέπει να δημιουργήσουμε και μία δεύτερη κοινή στάση ζωής που θα εξυπηρετεί ό,τι κοινό συμφέρον έχουμε ως πολίτες της ίδιας χώρας που εισπνέουμε τον ίδιο αέρα, που νιώθουμε την ίδια ανασφάλεια από την εγκληματικότητα, τα ναρκωτικά, τις άδικες αποφάσεις της όποιας Κυβέρνησης και πολλά άλλα που μειώνουν την προσωπικότητα και την αξιοπρέπειά μας.

Επί πλέον θα φροντίσουμε να είμαστε αλληλέγγυοι και στις επιτυχίες αλλά πολύ περισσότερο στις αδικίες και τις ατυχίες της ζωής.

Έχει κανείς αμφιβολία ότι η πλειοψηφία των πολιτών δεν μπορεί να επιβάλλει την δική της θέληση και να καταργήσει αυτομάτως ότι την βλάπτει, όταν λειτουργεί συλλογικά; Η πλειοψηφία των πολιτών διορίζει τον Δήμαρχο, τον Νομάρχη και τον Πρωθυπουργό.

Η πλειοψηφία των πολιτών δικαιούται να τους υποχρεώσει ακόμη και σε παραίτηση. Σύμφωνα με το Σύνταγμα ο κάθε νόμιμα δημοκρατικά εκλεγμένος δημόσιος λειτουργός είναι υποχρεωμένος, οφείλει να σέβεται και να μην επιβουλεύεται την Λαϊκή Βούληση.

Πιστεύω ότι έγινα κατανοητός και δεν χρειάζεται να επεκταθώ περισσότερο ως προς την απεριόριστη δύναμη που έχει η Λαϊκή Βούληση όταν αποδεικνύεται. Αυτό που δεν έγινε σε όλο τον κόσμο μέχρι σήμερα, μπορούμε να το πετύχουμε εμείς οι Έλληνες. ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Όταν είμαστε ενωμένοι και έχουμε αυτήν την τεράστια δύναμη, μπορούμε να παρεμβαίνουμε και σε πολλούς τομείς που μας επηρεάζουν, ως καταναλωτές, τηλεθεατές, ανέργους, φορολογουμένους, ασφαλισμένους, χρηστών τηλεπικοινωνιών κ.λ.π.

Αγαπητοί συμπολίτες, επιβάλλεται να ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΜΕ: Οικονομικά,Κοινωνικά,Ηθικά. Βέβαια αυτό δεν θα γίνει από κάποιους άλλους, αλλά πρέπει να το επιδιώξουμε εμείς οι ίδιοι. Έχουμε συνειδοτοποιήσει όλοι μας ότι δεν πάει άλλο και ότι πρέπει να κάνουμε.

Διαπιστώνουμε κάθε μέρα και βιώνουμε τι οδυνηρές συνέπειες των μεγάλων ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ που δυστυχώς διαπράττονται και μέχρι σήμερα.

Μας εξαπάτησαν και έκλεψαν τα χρήματα που είχαμε σε μετοχές. Με απάτη ξεπούλησαν το εθνικό μας νόμισμα και εξανεμίστηκαν οι μισθοί και οι Συντάξεις μας. Με απάτη ληστεύουν τα ασφαλιστικά ταμεία μας.

Η χώρα μας έγινε ξέφραγο αμπέλι κι εμείς είμαστε απροστάτευτοι. Μας κλέβουν, μας εκμεταλεύονται, μας εκβιάζουν, μας ληστεύουν, μας σκοτώνουν. Καίγονται τα δάση μας και τα σπίτια μας. Χάνουμε τις περιουσίες μας από τις πλημμύρες και τις τράπεζες.

Είμαστε άνεργοι και η ακρίβεια καλπάζει.Καταναλώνουμε σάπια προϊόντα και η τηλεόραση μας έχει αποβλακώσει. Τα παιδιά μας κινδυνεύουν από τα ναρκωτικά και το μέλλον μας είναι αβέβαιο με τα πτυχία τους σε κορνίζες στους τοίχους. Η ανασφάλεια μας βασανίζει και η μοναξιά μας πληγώνει.

Δεν υπάρχουν υπεύθυνοι για όλα αυτά; Σίγουρα υπάρχουν και πρέπει να πληρώσουν. Οι πολίτες μόνο οργανωμένα και συλλογικά μπορούν να δικαιώνονται και με τα θεσμοθετημένα όργανα που τους εκπροσωπούν.

Για να πετύχει η άμεση ειρηνική μας παρέμβαση πρέπει να ξεπεράσουμε ορισμένες δυσκολίες και την νοοτροπία της αδιαφορίας μας.

Να εμπιστευθείτε το ΛΕΥΚΟ διότι κάποιος πρέπει να παίξει ρόλο συντονιστικό, οργανωτικό. Να διαθέσετε χρόνο και να ενταχθείτε σε μία ή και περισσότερς ΕΝΩΣΕΙΣ του ΛΕΥΚΟ στις οποίες θα δημιουργούνται οι ανάλογες επιτροπές που θα αποτελούνται από ειδικούς στον κάθε τομέα και σε κάθε περιοχή.

Εάν έχετε κάποια ειδικότητα και μπορείτε να προσφέρετε επ' αμοιβή να μας ενημερώσετε. Μόνον ΕΝΩΜΕΝΟΙ εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ θα είμαστε ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ όχι στα λόγια αλλά στην πράξη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ "ΛΕΥΚΟ" δίνουν άμεση προτεραιότητα 1) στην ενημέρωση των δικαιωμάτων σας, 2) σε μηνύσεις και ομαδικές αγωγές αποζημίωσης α) για τα ομόλογα των ασφαλιστικών ταμείων, β) για το έγκλημα του χρηματιστηρίου γ) για την ανισότητα στους μισθούς και τις συντάξεις των Ελλήνων έναντι άλλων Ευρωπαίων δ) για το έγκλημα της πλαστής και παράνομης σύγκλισης της δραχμής με το Ευρωπαϊκό νόμισμα ε) για αισχροκέρδεια σε όλα τα καταναλωτικά αγαθά, (Τρόφιμα, Τηλεπικοινωνίες, Δάνεια, Κατοικίες, Υπηρεσίες).

Γιατί; συλλαμβάνουμε τον χασάπη για το κρέας ή τον βενζινοπώλη για την βενζίνη και όχι τον κατασκευαστή που πουλάει με κέρδος 100% ή τις τράπεζες που εμφανίζουν τα μεγαλύτερα κέρδη ή τις εταιρείες τηλεφωνίας ή τις εταιρείες που ανέλαβαν δημόσια έργα με κέρδος 1000%.

Κατά καιρούς έχουν επιβληθεί τεράστια πρόστιμα σε εταιρείες που με αισχροκέρδεια έβλαψαν εμάς τους καταναλωτές γιατί τα χρήματα αυτά δεν τα πήραμε εμείς που ζημιωθήκαμε; Η Αττική Οδός αισχροκερδεί εις βάρος μας.

Η απόσβεση εξόδων της κατασκευής έγινε και πρέπει να οριστεί ένα ελάχιστο κόμιστρο για την συντήρηση.

Η κάθε ΕΝΩΣΗ θα αναλάβει τις δραστηριότητες που είναι αρμόδια. Οι ΕΝΩΣΕΙΣ που μέχρι σήμερα έχουν δημιουργηθεί είναι:

1. ΕΝΩΣΗ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ

2. ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ

3. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

4. ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ

5. ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ

6. ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

7. ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΩΝ

8. ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

9. ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

10. ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ -(ΣΤΡΙΩΝ)

11. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΩΝ

12. ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ

Αγαπητοί συμπολίτες, το ότι φθάσαμε στο έσχατο σημείο υποβάθμισης είναι και δική μας ευθύνη. Χρειάζεται η όποια συμμετοχή μας. Επι πλέον οι Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Κοινωνικών Ομάδων του «ΛΕΥΚΟ» διαπιστώνοντας ότι η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο, αποφάσισε να συμμετέχει στις προσεχείς εκλογές για το Ελληνικό Κοινοβούλιο συνεργαζόμενο με τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

Για την ταυτότητα του ΛΕΥΚΟ επιγραμματικά σας γνωρίζω ότι ιδρύθηκε το 1989 στον Άρειο Πάγο και στη Βουλή των Ελλήνων. Δημιούργησε σύμφωνα με το καταστατικό του και δημιουργεί ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ με τις οποίες άσκησε και ασκεί πιέσεις στην εκάστοτε Κυβέρνηση με ολοκληρωμένες προτάσεις για τα δίκαια της κοινωνίας των πολιτών.

Ο Συνήγορος του πολίτη υπήρξε επιδίωξη του. Τα ΚΕΠ υπήρξαν δική του ιδέα και πρόταση.

Το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο χρόνια τώρα επιδιώκει το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. Έχει ταυτιστεί με την ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και την εκφράζει αποδεδειγμένα.

Στις εκλογές του 2000 στήριξε επίσημα με υποψηφίους του τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ διότι η πλειοψηφία της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ήθελε Πρωθυπουργό τον Κώστα Σημίτη. Στις εκλογές του 2004 συνεργάστηκε με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κατά τον ίδιο τρόπο διότι η πλειοψηφία της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ήθελε αλλαγή κάθαρση και Πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή.

Το ΛΕΥΚΟ αν και συνέβαλε ώστε τα δυο κόμματα να κυβερνήσουν, ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ από τη ΝΟΜΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ και ΕΞΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, αποδεδειγμένα.

Σήμερα η πλειοψηφία της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ αποδοκιμάζει και τα δυο κόμματα που ευθύνονται για την υποβάθμιση της ζωής μας. Αγαπητοί συμπολίτες εμείς το ΛΕΥΚΟ στις προσεχείς εκλογές θα ενισχύσουμε την ελεύθερη ψήφο συνείδησης ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΨΗΦΟ.

Αυτήν θα την διεκδικήσουμε στο πλαίσιο πολιτικής συνεργασίας με τις δυνάμεις του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στις εκλογές του 2007.

Προσωπικά θα είμαι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ στην Β' Αθηνών.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016