Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ.

Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά με υγεία σε σας και στην οικογένειά σας. Κάθε χρόνο που γιορτάζουμε την Ανάσταση και ειδικότερα φέτος, αισθάνομαι μία ιδιαίτερη θλίψη και θυμό γιατί η Ανάσταση για το Λαό μας μοιάζει με άπιαστο όνειρο.

Διαπιστώνω ότι κάθε μέρα εμείς οι πολίτες εγκλωβιζόμαστε όλο και περισσότερο.

Τα σύγχρονα δεσμά μας διαρκώς στενεύουν.

Βιώνουμε μία πολύ παράδοξη και ιδιόμορφη δοκιμασία όπου ο κύκλος των οικονομικών μας υποχρεώσεων διευρύνεται λόγω και της ακρίβειας και προσπαθούμε με θυσίες να ανταπεξέλθουμε σε αυτές, εις βάρος της ίδιας της ανθρώπινης ύπαρξής μας.

Έχουμε συνέχεια άγχος διότι αισθανόμαστε ανασφάλεια από την ανεργία, την ακρίβεια, τις αναδουλειές, τα χρέη, τους χαμηλούς μισθούς και τις συντάξεις και άλλα πολλά. Δεν σκεπτόμαστε τίποτα άλλο παρά μόνο πως θα ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας.

Χάσαμε το γέλιο μας, την επικοινωνία μας, την υγεία μας, τα συναισθήματά μας. Λειτουργούμε μηχανικά κυνηγημένοι από το χρόνο. Δεν βλέπουμε τα παιδιά μας, το σύντροφό μας, παρά μόνο τηλεόραση που μας έχει αποβλακώσει. Χάσαμε τον ανθρωπισμό μας.

Γίναμε μηχανές, λειτουργούμε ως ρομπότ, το μυαλό μας αποχαυνώθηκε. Είμαστε μόνο καταναλωτές. Καταναλώνουμε τα πάντα πνευματικά και υλικά και παράγουμε πολλά σκουπίδια. Οι χωματερές ξεχειλίζουν. Με το ρυθμό αυτό θα γεμίσουμε τις πλατείες, τους δρόμους, τις αυλές μας, και τα σπίτια μας. Η μπόχα μας ακολουθεί παντού και μας πνίγει.

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ αν και αλληγορική η περιγραφή πιστεύω ότι αντιπροσωπεύει την σημερινή πραγματικότητα. Αναλογιστείτε τις ευθύνες σας και τις υποχρεώσεις σας. Επειδή είστε Πρωθυπουργός θα γράψει και για σας η ιστορία.

Υπεύθυνοι είμαστε και εμείς οι πολίτες. Η ευθύνη βαρύνει επίσης τους Δημάρχους και τους Νομάρχες της χώρας. Μου είναι αδιανόητο και το θεωρώ πολύ παράλογο, η Υπερνομάρχης και ο κάθε Νομάρχης που εξελέγησαν να ηγηθούν και να υπηρετήσουν τον Β’ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης σύμφωνα με τον προορισμό και τη φιλοσοφία της, να λειτουργούν ως απλοί διοικητικοί υπάλληλοι της εκάστοτε Κυβέρνησης.

Οι άνθρωποι αυτοί δεν γνωρίζουν αλλά ούτε και αντιλαμβάνονται ποιος είναι ο ρόλος τους. Αποδείχτηκε ότι είναι ακατάλληλοι να υπηρετήσουν τις εκλεγμένες θεσμοθετημένες θέσεις τους.

Έχουν ευθύνη και τα κόμματα που δεν επιλέγουν τις κατάλληλες προσωπικότητες αλλά αυτές που θα συγκεντρώσουν περισσότερες ψήφους. Η κάθε νομαρχία πρέπει να λειτουργεί ως ένα Υπουργείο του πολίτη. Να αγκαλιάζει τους πολίτες και να τους καθοδηγεί.

Με την ενεργή συμμετοχή τους να δημιουργεί ενώσεις κοινωνικών ομάδων και σε συνεργασία με την Κυβέρνηση να δραστηριοποιούνται για την επίλυση των προβλημάτων τους και την προστασία τους. Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ επειδή πιστεύω ότι προσπαθείτε για το καλύτερο σας τονίζω ότι ποτέ δεν είναι αργά.

Εκφράζω την αγωνία μου με SOS ότι το σύστημα απειλεί να εξαφανίσει την ανθρώπινη ύπαρξή μας και δεν σας κρύβω ότι οι προσπάθειές μου θα επικεντρώνονται ώστε οι καταναλωτές να γίνουν συνειδητοποιημένοι Έλληνες πολίτες.

ΕΙΡΗΝΙΚΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016