wrapper

Ανακοινώσεις

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε μία έγκυρη πληροφορία ότι τέλος Σεπτέμβρη θα προκηρυχθούν εκλογές.

Αμέσως εμείς το κεντρικό συμβούλιο προβληματιστήκαμε και σκεφτήκαμε  ότι μία ακόμη ευκαιρία πάλι θα πάει χαμένη διότι το πολιτικό τοπίο είναι γνωστό.

Υπάρχουν τα μνημονιακά κόμματα που για την εξουσία συνεργάζονται μια χαρά και όλα τα άλλα αντιμνημονιακά πατριωτικά κόμματα και κινήματα, εντός και εκτός κοινοβουλίου που όχι μόνο δεν συνεργάζονται αλλά και αλληλοκατηγορούνται μεταξύ τους προβάλλοντας τις διαφορές τους διεκδικώντας με ιδιοκτησιακή νοοτροπία την ψήφο του πολίτη.

Με αυτά τα δεδομένα το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Θα σχηματιστεί πάλι μία μνημονιακή Κυβέρνηση και τα λεγόμενα αντιμνημονιακά πατριωτικά κόμματα θα είναι μία ελάχιστη μειοψηφία που απλώς θα διαμαρτύρεται στη Βουλή.

Υπάρχουν επίσης και κάποια εξωκοινοβουλευτικά κινήματα που υποστηρίζουν ότι με εκλογές δεν μπορεί ο Λαός να έρθει στην εξουσία παρά μόνο με επανάσταση. Αυτή η θέση σήμερα έχει ελάχιστη ανταπόκριση από τους πολίτες, διότι δεν την θεωρούν εφικτή και δημοκρατική.

Επειδή θεωρούμε ότι οι εκλογές ακόμη και εάν γίνονται όπως γίνονται στην Ελλάδα, είναι μία ευκαιρία για να αποκτήσουν οι πολίτες ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ ΛΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΛΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ επινοήσαμε τον τρόπο που οι πολίτες θα αναλάβουν την ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ το αποφασίσαμε και το ΛΕΥΚΟ την έκανε πράξη.

Αυτή την ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ θα την πραγματοποιήσουμε οι Έλληνες πολίτες μόνο με την άμεση συμμετοχή μας για να μην μας εξαπατήσουν πάλι και αυτή τη φορά και να μην μας πιάσουν στον ύπνο.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Δείτε το πολιτικό σχέδιο που θα δώσει τη δυνατότητα στον ΓΝΗΣΙΟ ΛΑΪΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ να πάρει την πλειοψηφία και να αναλάβει την ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ και όχι μόνο να εξασφαλίσει το 3% για να διαμαρτύρεται απλώς στη Βουλή.

Επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας γιατί πρέπει να προλάβουμε.

 ΓΝΗΣΙΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ .

ΤΟ Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. που έχει ταυτιστεί με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και αποδεδειγμένα την εκφράζει επί 28 χρόνια υπηρετώντας πιστά τις κοινωνικές ομάδες των Ελλήνων πολιτών, δημιούργησε ΛΑΪΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, τα οποία θα λάβουν μέρος στις προσεχείς εκλογές με καθαρά δικούς τους ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, διατηρώντας την αυτονομία τους.

Το κάθε ΚΙΝΗΜΑ θα συμμετέχει επί ίσοις όροις και θα αποτελεί έναν ΓΝΗΣΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ.

Η κάθε εκλογική περιφέρεια, θα έχει το δικό της ΚΙΝΗΜΑ και τους δικούς της ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. Αυτό σε καμία άλλη περίπτωση δεν θα μπορούσε να γίνει διότι εάν ένα τοπικό ΚΙΝΗΜΑ συμμετείχε σε εκλογές, θα έπρεπε σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο να εξασφαλίσει πανελλαδικά ποσοστό 3%.

Τώρα αυτό όχι μόνο είναι εφικτό, αλλά οι πολίτες πανελλαδικά από όλα τα ΚΙΝΗΜΑΤΑ μαζί, θα θέσουν σε προτεραιότητα το δικό τους ΚΙΝΗΜΑ και τις δικές τους υποψηφιότητες από το κάθε κόμμα που θα τοποθετήσει δικούς του υποψηφίους που θα εξυπηρετούν τα κομματικά και τα προσωπικά τους συμφέροντα.

Το κάθε ΚΙΝΗΜΑ έχει το δικό του ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ βάσει του οποίου οι υποψήφιοί του δεσμεύονται εγγράφως να υπηρετούν τις αποφάσεις της πλειοψηφίας των μελών του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. Οι υποψήφιοι του κάθε ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ για να πάρουν το χρίσμα, θα υπογράφουν την παραίτησή τους με ανοιχτή ημερομηνία.

Όλες τις παραιτήσεις θα τις έχει επιτροπή του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ και θα είναι υποχρεωμένη βάσει καταστατικού να τις καταθέτει στον πρόεδρο της Βουλής, όταν ο Βουλευτής του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ δεν τηρεί πιστά τις αποφάσεις της πλειοψηφίας των πολιτών του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

Το κάθε ΚΙΝΗΜΑ τώρα, (σε αντίθεση με τα κόμματα που ΧΩΡΙΖΟΥΝ τους πολίτες για να τους αποδυναμώνουν), ΕΝΩΝΕΙ τους πολίτες της περιφέρειάς του και αποκτούν την εκλογική δύναμη που θα τους δώσει την εξουσία να ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ οι ίδιοι την περιφέρειά τους και όλα μαζί τα ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Υπάρχουν ασφαλιστικές δικλίδες που όλοι θα λειτουργούν για το κοινό καλό.
Εκλογική περιφέρεια που θα οργανώσει το ΚΙΝΗΜΑ της, θα λειτουργεί ως ένας υγιής πολιτικός οργανισμός, που αυτομάτως θα αποβάλει τα ουρανοκατέβατα κομματικά μικρόβια που θα επιχειρούν να τον διαβρώσουν.

Το όνομα του συνδυασμού είναι τα αρχικά των λέξεων, Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Κοινωνικών Ομάδων – Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. - και έμβλημα το περίγραμμα του χάρτη της Ελλάδας.

Οι πολίτες που θέλουν να ενημερωθούν και να εγγραφούν στο ΚΙΝΗΜΑ της περιοχής τους, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2130284225 - 2155452540 - 2155452533 - κιν. 6934888831 -6981678841.

Γραφεία Καφαντάρη 5 Αγίους Αναργύρους. Αθήνα 1/1/2016 

Εκ της Γραμματείας του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016

Κεντρικά Γραφεία

Ιθάκης 84

Αθήνα

Τηλεφωνικό κέντρο: 2130284225 - 6934888831

 

 

 

Ενώσεις

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας. Είναι ...
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ - 1) Η ...
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ 1.ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ...

Κινήματα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ...
Οι νταβατζήδες της πολιτικής παρέα με τους ...
1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ  ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ...