wrapper

Ανακοινώσεις

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ -

1) Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ είναι πρόγραμμα του κοινωνικοπολιτικού οργανισμού  – ΛΕΥΚΟ – Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με Α.Φ.Μ. 090283759 μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

2) ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.
-Έδρα ορίζεται η ΑΘΗΝΑ επί της Καφαντάρη 5 στους Αγίους Αναργύρους και έδρες των ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ οι πόλεις της ΕΛΛΑΔΑΣ.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας  2155452540, κινητό 6973214671
-Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ   (Δ.Ε.Τ.) δημιουργήθηκε με νέα φιλοσοφία για να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στη δυνατότητα που έχουν οι πολίτες των χωρών της οικουμένης ν απολαμβάνουν ως τουρίστες αυτό που πραγματικά επιθυμούν. Ποιότητα και επιλεκτικό τουρισμό. Δυστυχώς μέχρι σήμερα οι πολίτες της οικουμένης, στερούνται αυτά που πραγματικά δικαιούνται να απολαμβάνουν. Η (Δ.Ε.Τ.) πιστεύοντας στη φιλοσοφία Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ σκοπό έχει να ενώσει όλους τους τουρίστες ώστε να αποκτήσουν μία τεράστια οικονομική δύναμη και να απολαμβάνουν επιλεκτικές τουριστικές υπηρεσίες με χαμηλές τιμές.

Τουρισμός δεν είναι μόνο ο παραδοσιακός , αλλά και η υψηλή αισθητική και ποιότητα του τουρισμού με τη φύση, με σεβασμό στα οικολογικά συστήματα, μέσα σε κλίμα πολιτιστικής ανταλλαγής και συνύπαρξης των ανθρώπων με το ιστορικό τοπίο. Η (Δ.Ε.Τ.) θα παρέχει πολλές επιλογές στα μέλη της, όπως αγροτουρισμός, αθλητικός τουρισμός, εκπαιδευτικός τουρισμός, πολιτιστικός, ιαματικός, ιατρικός, οικοτουρισμός, γεωλογικός, συνεδριακός, επιχειρηματικός, εμπορικός και περιπέτειας.

Μέσω της (Δ.Ε.Π.) οι τουρίστες της οικουμένης θα πραγματοποιούν τις τουριστικές επιθυμίες τους Η εγγραφή των μελών είναι ΔΩΡΕΑΝ. Οι πολίτες κάθε χώρας που επιθυμούν να ταξιδέψουν να επικοινωνούν με τα γραφεία μας στή χώρα τους, τα οποία σύντομα θα δημοσιεύσουμε γιατί θα συνάψουμε συμφωνία με υπάρχοντα τουριστικά γραφεία.

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ που συνεργάζεται με το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ προγραμματίζει να ανοίξει γραφεία - εκθεσιακούς χώρους σε όλες τις τουριστικές περιοχές της Ελλάδας και να γράψει μέλη -  συνεργάτες όλους τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες που ασχολούνται με τον τουρισμό στην Ελλάδα. Στα πλαίσια της Εθνικής προσπάθειας του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ να αναβαθμίσει όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στους τουρίστες στη χώρα μας Η ΕΝΩΣΗ θα δημιουργήσει γραφεία - εκθεσιακούς χώρους σε κάθε περιοχή ώστε να τους επισκέπτονται οι τουρίστες και να ενημερώνονται για την περιοχή και τι μπορεί να τους προσφέρει.

Η ΕΝΩΣΗ ως θεσμοθετημένο όργανο της πολιτείας ακόμη και με αρμοδιότητες ελέγχου, θα λειτουργεί και ως ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ για την ενδυνάμωση της εμπιστοσύνης τους προς την τουριστική αγορά της Ελλάδας, η οποία τηρεί πιστοποιημένα, τους κανόνες της χρηστής επιχειρηματικότητας. Στο πλαίσιο αυτό Η ΕΝΩΣΗ θα ενημερώνει τους τουρίστες για τα δικαιώματά τους στον τομέα του τουρισμού.

Επί πλέον Η ΕΝΩΣΗ θα είναι αλληλέγγυα στα μέλη της - συνεργάτες στην επιχειρηματική τους δραστηριότητα και θα την προβάλλει συμβάλλοντας καθοριστικά ακόμη και στην επιβράβευσή τους όταν εφαρμόζουν καλές επιχειρηματικές πρακτικές, προσφέροντας θετικές και ωφέλιμες υπηρεσίες στους τουρίστες.

Το διεθνές site της ΕΝΩΣΗΣ που ετοιμάζεται το οποίο θα προβάλλει τη χώρα μας και τις τουριστικές επιχειρήσεις καθώς και όλους του επαγγελματίες της κάθε περιοχής, θα ανοίξει πολύ πριν την νέα τουριστική περίοδο. Για να προλάβουμε λοιπόν ξεκινάμε από τώρα να οργανώσουμε την κάθε περιοχή ξεχωριστά σε συνεργασία με τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες που γράφονται μέλη - συνεργάτες στην ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ. 
                                                                                                                                                                                                                                                 
Στόχος της ΕΝΩΣΗΣ είναι επίσης να βοηθηθούν οι οικοτέχνες και χειροτέχνες ώστε να μπορούν να προβάλουν  τα δημιουργήματά τους μέσω της ΕΝΩΣΗΣ. Στόχος επίσης είναι να αναδειχθεί η σχέση της παραδοσιακής με τη σύγχρονη τέχνη και να αναδειχθεί η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Στην αντιμετώπιση της παρούσας κρίσης της ελληνικής οικονομίας. Η Ελλάδα, επιτέλους, θα πρέπει να προβάλει και να αξιοποιήσει την πολιτιστική της κληρονομιά, η οποία μπορεί και είναι ικανή, σε συνδυασμό με τον Τουρισμό να δημιουργήσει μεγάλες οικονομικές ευκαιρίες και να προβάλει θετικά τη χώρα στο εξωτερικό.

Είναι παγκοσμίως γνωστό ότι η Ελλάδα διαθέτει την μεγαλύτερη πολιτισμική κληρονομιά στον Δυτικό κόσμο, η οποία ξεκινά από προϊστορικά ευρήματα κυκλαδικής εποχής, με την απίστευτη ανάπτυξη στην συνέχεια, του ελληνικού πολιτισμού στους κλασικούς και ελληνιστικούς χρόνους, μέχρι και τον μετέπειτα Ελληνορθόδοξο πολιτισμό και το Βυζάντιο.
Όλοι οι λαοί της γης εκτιμούν, θαυμάζουν και προσκυνούν το μεγαλείο αυτό της πολιτισμικής ανάπτυξης που έθεσε και τα θεμέλια του πολιτισμού στον Δυτικό κόσμο.

Αντίγραφα αρχαϊκών παραστάσεων, αμφορείς, κοσμήματα και ειδώλια, από πηλό και μέταλλο, αλλά και πιστά αντίγραφα εικόνων από τις Μονές του Αγίου Όρους και της Πάτμου, γίνονται ανάρπαστα από τους ξένους επισκέπτες, λάτρεις του Ελληνικού και Ελληνορθόδοξου Πολιτισμού.

Στην Ιαπωνία, υπάρχουν τρία Ελληνοποιημένα νησιά, που προσελκύουν 10 εκατομμύρια Ιαπώνων επισκεπτών ετησίως και προβάλλουν, αποκλειστικά, ελληνικά προϊόντα και πολιτισμό.       
Για την πραγματοποίηση των ανωτέρω μη κερδοσκοπικών σκοπών της Η ΕΝΩΣΗ δύναται να αναλαμβάνει πάσης φύσεως δράσεις αφ΄εαυτής η από κοινού με άλλο πρόσωπο η πρόσωπα φυσικά η νομικά, κερδοσκοπικά η μη, χωρίς αυτό να τροποποιεί τους σκοπούς της, δεδομένου ότι θα συμμετέχει στις ανωτέρω δράσεις όχι ως αποκομιδή κέρδους αλλά στο πλαίσιο του επιστημονικού, μορφωτικού, πολιτιστικού, ερευνητικού και εκπαιδευτικού σκοπού της.

Η ΕΝΩΣΗ - δύναται με απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, να συστήνει Επιτροπές και Επιστημονικά Συμβούλια κατά τις απαιτήσεις του Νόμου και τις απαιτήσεις νόμιμα δημοσιευμένων  διακηρύξεων Αναθετόντων φορέων με απόφαση του χωρίς να αποτελεί η σύσταση αυτή τροποποίηση του καταστατικού και χωρίς να απαιτείται η νόμιμη δημοσίευσή.

4) ΜΕΛΗ.
- Μέλος της ΕΝΩΣΗ - μπορεί να γίνει κάθε φυσικό πρόσωπο που έχει την ελεύθερη άσκηση των πολιτικών του δικαιωμάτων, αποδέχεται τους σκοπούς της και επιθυμεί να συμβάλλει στην επίτευξη των σκοπών αυτών.

Όλα τα μέλη, ανάλογα με τον τόπο κατοικίας τους κατατάσσονται στη δύναμη της αντίστοιχης Περιφερειακής  Οργάνωσης της ΕΝΩΣΗΣ.

Παύουν να είναι μέλη της:
Όσοι παραιτούνται με έγγραφη δήλωσή τους.

Όσοι διαγράφονται κατόπιν αιτιολογημένης απόφασης του Διοικητικού  Συμβουλίου είτε λόγω αδικαιολόγητης καθυστέρησης καταβολής συνδρομής τους, είτε λόγω συμπεριφοράς τους που είναι ασυμβίβαστη με την ιδιότητά τους ως μελών της.

5) ΠΟΡΟΙ.
Πόροι της ΕΝΩΣΗΣ είναι:
α) Για τα ενεργά μέλη που συνεργάζονται με την ΕΝΩΣΗ Θα συμφωνείται ειδική ετήσια συνδρομή ανάλογα και με τις υπηρεσίες που θα παρέχει η ΕΝΩΣΗ.
β) Πόροι επίσης μπορούν να προέλθουν από δωρεές, επιχορηγήσεις, κληρονομιές, κληροδοσίες, ακόμη και εμπορικές δραστηριότητες, η άλλα νόμιμα έσοδα από διάφορες δραστηριότητες παροχής υπηρεσιών, διαφημίσεις, λαχειοφόρες αγορές και άλλες.

6) ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
Η ΕΝΩΣΗ διοικείται από τον Γενικό Διευθυντή της και από το ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ του -  Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. -

7) ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΑΜΕΙΟ.
(α)Διαχειριστής- ταμίας  είναι ο ταμίας του ΛΕΥΚΟ εξειδικευμένος φοροτεχνικός, ο οποίος ενημερώνει τα βιβλία της ΕΝΩΣΗΣ για το ταμείο.
(β) Όλα τα έσοδα καταθέτονται σε τραπεζικό λογαριασμό  του- ΛΕΥΚΟ-.
(γ) Όλα τα στελέχη και μέλη της ΕΝΩΣΗΣ παρέχουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικώς και αφιλοκερδώς και ουδεμία απαίτηση οικονομική έχουν από την ΕΝΩΣΗ παρά μόνο την υποχρέωση τα στελέχη σύμφωνα με το καταστατικό του –ΛΕΥΚΟ - να πληρώνουν την ετήσια συνδρομή τους. Έχουν επίσης όλα τα δικαιώματα και τα προνόμια ως μέλη που απορρέουν από την αρμόδια νομοθεσία.


ΑΘΗΝΑ 28-03-2016.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΝΤΑΛΙΟΣ.

Κεντρικά Γραφεία

Ιθάκης 84

Αθήνα

Τηλεφωνικό κέντρο: 2130284225 - 6934888831

 

 

 

Ενώσεις

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας. Είναι ...
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ - 1) Η ...
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ 1.ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ...

Κινήματα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ...
Οι νταβατζήδες της πολιτικής παρέα με τους ...
1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ  ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ...