wrapper

Ανακοινώσεις

ΤΟ Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. είναι ένα θεσμοθετημένο πολιτικό οικοδόμημα που οι βάσεις του είναι οι οργανωμένες κοινωνικές ομάδες των Ελλήνων πολιτών.

Ο ρόλος του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. είναι καθαρά οργανωτικός και συντονίζει την κοινωνικοπολιτική συλλογική δράση των πολιτών και σε αντίθεση με τα κόμματα εξουσίας, επιδιώκει έμπρακτα τη ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ γιατί πιστεύει ότι μεταξύ των Ελλήνων πολιτών υπάρχουν πολύ πιο ικανοί και εξειδικευμένοι από όλους όσους ασχολούνται με την πολιτική.

Το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. ιδεολογικά είναι λευκό, είναι καθαρό – γιατί δεν εγκλωβίζεται σε περιχαρακωμένες ιδεολογίες – εξωπραγματικές θεωρητικολογίες.
ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΕ και κατοχύρωσε πνευματικά την ιδεολογία του ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ – πολιτική έννοια ανεξάντλητη, διότι συμπεριλαμβάνει όλες τις ερμηνείες και τα οράματα που πηγάζουν από τον τίτλο της.

Το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. είναι επί πλέον και η εξέλιξη του ΛΕΥΚΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ και αυτό αποδεικνύεται με πολιτική λεπτομερή ανάλυση και ιστορικά γεγονότα.
Με το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. η παραδοσιακή λευκή ψήφος αποκτά το νόημα που πάντα επιθυμούσαν οι ψηφοφόροι της.

Όχι μόνο το νόημα της συνειδητής διαμαρτυρίας, αλλά και το νόημα πολιτικής πρότασης.

ΤΟ Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. που είναι ταυτισμένο με την λαϊκή συνείδηση και την εκφράζει αποδεδειγμένα επί 27 χρόνια, υπηρετώντας τις κοινωνικές ομάδες των Ελλήνων πολιτών, αξιοποιώντας και την Ευρωπαϊκή νομιμοποίησή του ως θεσμοθετημένος διεθνής κοινωνικοπολιτικός οργανισμός, δημιούργησε ΔΙΕΘΝΗ ΚΙΝΗΜΑΤΑ όπως:

1.  το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΗΕ με σκοπό να στείλει τους πρόσφυγες σε άλλες χώρες διότι κανένας δεν επιθυμεί να μείνει στην Ελλάδα με υπογεγραμμένη δήλωσή του.

2.  το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ υπό την αιγίδα του ΟΗΕ με σκοπό να ενώσει τις γυναίκες της Ευρώπης, ώστε να γίνουν μία τεράστια πολιτική δύναμη για να επιρεάζουν θετικά τις διεθνείς αποφάσεις.

3. την ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ με σκοπό να ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και επί πλέον ως ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ που δικαιούται να συμμετάσχει στις εκλογές για το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες, να διεκδικήσει επί πλέον έδρες από όλες τις χώρες με ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ που κατοικούν στο εξωτερικό.

Το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. πιστεύει ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

Στις 8 Ιανουαρίου 2015 εν όψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, το ΛΕΥΚΟ κατέθεσε εγγράφως στο Υπουργείο Εσωτερικών και στον  Άρειο Πάγο, τις παρακάτω πολιτικές αρχές και θέσεις.                

1. Δεν αποδέχεται την απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας της Ελλάδας.
2. Θεωρεί αυτονόητες και αναγκαίες τις έννοιες της Εθνικής αξιοπρέπειας και Εθνικής συνείδησης.
3. Δεν αποδέχεται τις πολιτικές λιτότητας, οι οποίες εξοντώνουν οικονομικά τους πολίτες της χώρας μας και οδηγούν την πατρίδα μας σε οικονομικό αδιέξοδο και σε πλήρη εξάρτηση από τους δανειστές μας.

Το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ......

> Ανακτήσει η Πατρίδα μας την εθνική της κυριαρχία και να  δημιουργηθεί μία Κοινωνία που θα προσφέρει σε όλες και όλους δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια, ίσες ευκαιρίες.

> Να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια το πως μας βάλανε στα μνημόνια της φτώχειας και της εξαθλίωσης και στα δεσμά της ανακύκλωσης δανείων με τοκογλυφικούς όρους.

> Να επανέλθει δίκαιη φορολόγηση, ώστε οι πολίτες να φορολογούνται αντίστοιχα των αντικειμενικών δυνατοτήτων τους και οι φόροι να αποδίδονται ξανά πίσω στην Κοινωνία με έργα, παροχές και υψηλό επίπεδο Δημόσιας Παιδείας, Υγείας και Ασφάλειας.

> Να προστατευθεί ο Εθνικός Πλούτο μας, να αναπτυχθεί η χειμάζουσα από την Αγροτική και Κτηνοτροφική παραγωγή με κίνητρα ώστε να αποτελεί κυρίαρχο πρωτογενή τομέα της οικονομίας μας, καθώς επίσης και για να ανακάμψει η βιομηχανική παραγωγή από Ελληνικές βιομηχανίες.

> Να διασφαλιστεί ότι η Ελλάδα είναι χώρα, με σύνορα, εξωτερική και εσωτερική ασφάλεια, με συγκεκριμμένες οικονομικές, κοινωνικές και πληθυσμιακές αντοχές και όχι απλά ένας χώρος ελεύθερης εισόδου και εξόδου με ανεξέλεγκτο αριθμό παράνομων μεταναστών.

> Να προωθηθεί μία Πατριωτική Εξωτερική Πολιτική στα πλαίσια της οποίας θα θωρακιστεί η πατρίδα από αλυτρωτικές διεκδικήσεις γειτονικών χωρών και να δοθεί μία δίκαιη και βιώσιμη λύση για τους Κύπριους αδελφούς μας.

> Να επανέλθει το όραμα της αλληλέγγυας και δημοκρατικής Ενωμένης Ευρώπης που έχει σβήσει. Η Ευρωπαϊκή Ένωση σήμερα δεν είναι παρά μία ολιγαρχία των ισχυρών κρατών που υποθηκεύουν την εθνική κυριαρχία των επί σχεδίου αποδυναμωμένων κρατών στο τραπεζικό σύστημα.         

Κεντρικά Γραφεία

Ιθάκης 84

Αθήνα

Τηλεφωνικό κέντρο: 2130284225 - 6934888831

 

 

 

Ενώσεις

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας. Είναι ...
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ - 1) Η ...
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ 1.ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ...

Κινήματα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ...
Οι νταβατζήδες της πολιτικής παρέα με τους ...
1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ  ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ...