wrapper

Ανακοινώσεις

Πρόγραμμα του κοινωνικοπολιτικού Οργανισμού «Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.» με ΑΦΜ 090283759 μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τηλέφωνο 2155452540 ,Κινητό 6973214671

Φίλες και Φίλοι Καταναλωτές,

Πολλά από τα καταναλωτικά προϊόντα όπως τα τρόφιμα, το πετρέλαιο θέρμανσης, η βενζίνη, τα φάρμακα και άλλα που είναι απαραίτητα στους καταναλωτές, είναι κοινωνικά αγαθά και αποτελούν Συνταγματικό δικαίωμα για κάθε πολίτη όπως και η κατοικία.

Τα κοινωνικά αυτά αγαθά απαγορεύεται να γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης από ορισμένους κερδοσκόπους που τα εμπορεύονται. Δυστυχώς έχει παρανοηθεί από πολλούς η έννοια της Ελεύθερης οικονομίας και αγοράς.

Πολλοί από τους εμπόρους την εκλαμβάνουν όπως τους υπαγορεύει το οικονομικό τους συμφέρον. Ορισμένοι περιορίζουν τα κοστολόγια τους εις βάρος της ποιότητας. Τα διακινούν και τα πωλούν ακόμη και με ληγμένες ημερομηνίες εις βάρος της υγείας των καταναλωτών και διαμορφώνουν οι ίδιοι τις τιμές πώλησης όσο θέλουν χωρίς κανένα όριο.

Η Ελεύθερη οικονομία και αγορά διέπεται από κανόνες και διασφαλίζεται από νόμους και κοι¬νοτικές οδηγίες που δεν επιτρέπουν την ασυδοσία και την αισχροκέρδεια. Βασική προϋπόθεση της Ελεύθερης αγοράς που κατοχυρώνεται και με νόμο είναι το νόμιμο κέρδος.

Η αισχροκέρδεια σύμφωνα με τον 405 του ποινικού κώδικα είναι σοβαρό αδίκημα.

Ο Κοινωνικοπολιτικός οργανισμός «ΛΕΥΚΟ» που τα αρχικά του σημαίνουν Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Κοινωνικών Ομάδων διαπιστώνοντας ότι η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο δημιούργησε άλλη μία ΕΝΩΣΗ τους ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ. Για την ταυτότητα του Οργανισμού «ΛΕΥΚΟ» επιγραμματικά σας γνωρίζουμε ότι: Ιδρύθηκε το 1989 στον Αρειο Πάγο και στη Βουλή των Ελλήνων. Δημιούργησε αρκετές ενώσεις με τις οποίες ασκούσε πίεση με ολοκληρωμένες προτάσεις στην εκάστοτε Κυβέρνηση και συνεργάστηκε για τα δίκαια της κοινωνίας των πολιτών.

Ο Συνήγορος του Πολίτη και τα ΚΕΓΙ υπήρξαν δική του ιδέα και πρόταση. Το ΛΕΥΚΟ χρόνια τώρα επιδιώκει το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. Στις εκλογές του 2000 το «ΛΕΥΚΟ» συνεργάστηκε επίσημα με το ΠΑΣΟΚ, το οποίο συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο του της Α' Αθηνών τον τότε Γενικό Διευθυντή του ΛΕΥΚΟ Δημήτριος Τρυφιάτη, Πανεπιστημιακό διδάκτορα Φιλοσοφίας, και στο ψηφοδέλτιο της Β' Αθηνών τον τότε Γενικό Γραμματέα Δημήτριο Ζερβάκο, εκπαιδευτικό γλωσσολόγο φιλόλογο.

Στις εκλογές του 2004 το «ΛΕΥΚΟ» συνεργάστηκε επίσημα με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, η οποία συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο της τής Α' Αθηνών τον σημερινό Γενικό Γραμματέα του «ΛΕΥΚΟ» Δημήτριο Παύλου, πολιτικό μηχανικό και πρόεδρο της Κοινωνικής Παιδείας.

Φίλες και Φίλοι Καταναλωτές, ΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ σας καλούν να ενωθείτε μαζί τους.

Τώρα ως μέλη μπορείτε να αντισταθείτε σε κάθε μορφή μονοπωλιακής αγοράς τώρα ως μέλη μπορείτε να ωφεληθείτε από τον υγιή και ελεύθερο ανταγωνισμό της αγοράς. Έναν ανταγωνισμό που υποχρεώνει κάθε επιχείρηση να σας προσφέρει καλύτερες τιμές.

Η ΕΝΩΣΗ θα ασχοληθεί άμεσα με προίόντα που ο καταναλωτής τα έχει άμεση ανάγκη και αυτά είναι τα τρόφιμα. Συνεργάζεται επίσημα με τους Έλληνες αγρότες παραγωγούς οι οποίοι ως συνεργάτες θα προμηθεύουν τους κατάλληλους χώρους αποθήκευσης και διανομής της ΕΝΩΣΗΣ σε όλη την Ελλάδα με δικά τους προίόντα.

Τα προϊόντα αυτά θα τα αγοράζουν οι καταναλωτές σε τιμές κόστους. Πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε τα πρώτα προίόντα, τις τιμές και από που θα τα προμηθεύεστε.

Αθήνα 26-3-2012.

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟ                                                   

ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ

Κεντρικά Γραφεία

Ιθάκης 84

Αθήνα

Τηλεφωνικό κέντρο: 2130284225 - 6934888831

 

 

 

Ενώσεις

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας. Είναι ...
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ - 1) Η ...
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ 1.ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ...

Κινήματα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ...
Οι νταβατζήδες της πολιτικής παρέα με τους ...
1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ  ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ...