wrapper

Ανακοινώσεις

Μπορούμε οι Έλληνες να κυβερνάμε την Ευρώπη. Η αρχή έγινε..... μεγάλη επιτυχία.

Όπως γνωρίζετε τα Ελληνικά κόμματα ανήκουν στα Ευρωπαϊκά κόμματα τα οποία είναι Ευρωπαϊκοί συνασπισμοί.

Το κάθε κόμμα κράτους μέλους που ανήκει στους Ευρωπαϊκούς συνασπισμούς, συμμετέχει στις Ευρωεκλογές με υποψηφίους του, μόνο στη χώρα του.

Το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. έγινε το ίδιο Ευρωπαϊκό κόμμα και θα συμμετέχει με δικούς του συνδυασμούς σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες.

Αρχικά στις προσεχείς Ευρωεκλογές οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές θα είναι μόνο Έλληνες που κατοικούν στις Ευρωπαϊκές χώρες. Διευκρινίζω ότι και οι Κύπριοι είναι Έλληνες.

Αγωνιστικό προσκλητήριο προς ολους τους Έλληνες πατριώτες

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ     

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΥΠΑΘΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.

Ελληνίδες Έλληνες στα πλαίσια της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στα αντιλαϊκά μέτρα που υποχρεώνεται να παίρνει η Κυβέρνηση λόγω μνημονίου που υπέγραψε, επιβάλλεται να οργανωθούμε ώστε να ακυρώνουμε στην πράξη όλους τους αντιλαϊκούς νόμους οι οποίοι αποδεδειγμένα και με αποφάσεις ανωτάτων δικαστηρίων χαρακτηρίστηκαν αντισυνταγματικοί και παράνομοι.

Ανακοίνωση του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. για τις εκλογές 25-01-2015

ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

Ο Ελληνικός λαός στις 25 Ιανουαρίου καταδίκασε το πολιτικό κατεστημένο και δέσμευσε τη νέα κυβέρνηση να υλοποιήσει τις απαιτήσεις της κοινωνίας.

Ας κάνουμε την επιλογή μας επιστήμη.

Μία λαϊκή ρήση λέει.. ( άνοιξε τα μάτια σου να ξεστραβωθείς ή διάβασε να μορφωθείς για να προκόψεις.) Αλήθεια τι φταίει που εμείς σαν λαός αποτύχαμε.

Η χώρα μας χρεωκόπησε και οι πολίτες στην πλειοψηφία τους υποφέρουν. Μία άλλη λαϊκή ρήση λέει.. ( κάλιο αργά παρά ποτέ..)

Το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο έγινε Ευρωπαϊκό Κόμμα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  17/06/2016

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ. Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ......ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΤΟ – Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. - ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

Όπως γνωρίζετε τα Ελληνικά κόμματα ανήκουν στα Ευρωπαϊκά κόμματα τα οποία είναι Ευρωπαϊκοί συνασπισμοί. Το κάθε κόμμα κράτους μέλους που ανήκει στους Ευρωπαϊκούς συνασπισμούς, συμμετέχει στις Ευρωεκλογές με υποψηφίους του, μόνο στη χώρα του.

Το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. έγινε το ίδιο Ευρωπαϊκό κόμμα και θα συμμετέχει με δικούς του συνδυασμούς σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες. Εάν εκλέξει Ευρωβουλευτές σε δύο χώρες, τότε αναδεικνύεται σε ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ.

Θα εκλέξουμε ξανά Κομματικούς Ευρωβουλευτές.

Στις 25 Μαΐου 2014 θα εκλέξουμε τους 21 Έλληνες ευρωβουλευτές, οι οποίοι θα εκπροσωπούν τον Ελληνικό λαό για πέντε χρόνια στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, που θα παίρνει σημαντικές αποφάσεις και για τη χώρα μας.

Οι Έλληνες ευρωβουλευτές ουσιαστικά διορίζονται από τα κόμματα του Ελληνικού κοινοβουλίου τα οποία μάλιστα έχουν προσχωρήσει σε Ευρωπαϊκούς συνασπισμούς.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα πολιτικά δεδομένα εμείς οι Έλληνες πολίτες, είμαστε δυσαρεστημένοι από τους Έλληνες ευρωβουλευτές, διότι όλοι τους ακολουθούν κατά γράμμα την κομματική τους πολιτική, η οποία πολλές φορές έρχεται σε αντίθεση με τα δίκαια αιτήματα των Ελλήνων πολιτών.

Ανοιχτή πρόταση υποψηφιότητας βουλευτών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Σας ενημερώνουμε ότι το ΛΕΥΚΟ θα κατεβάσει καθαρά λαϊκό συνδυασμό από 42 πολίτες σε όλη την Ελλάδα ως υποψήφιους Ευρωβουλευτές.

Θα το θεωρήσουμε τιμή εάν θέλετε να συμμετέχετε στο ψηφοδέλτιο του ΛΕΥΚΟ.

Μπορείτε επίσης να προτείνετε και κάποια άλληπροσωπικότητα. Αν θέλετε στείλτε μας το σταθερό σας τηλέφωνο ή τηλεφωνήστε στο 2130284225, 2130284225 για να σας πούμε λεπτομέρειες.

Το πολιτικό πρόγραμμα σε γενικές γραμμές σχετικά με τις Ευρωεκλογές είναι το παρακάτω.

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μήπως είναι μια καλοστημένη απάτη?

Πως είναι δυνατόν το νομισματικό σύστημα, να είναι στην υπηρεσία, του συλλογικού καλού της Ευρώπης όταν η ίδια η κεντρική τράπεζα είναι ιδιωτική?

Και μάλιστα με απόρρητους ιδιοκτήτες? Ακόμα δε χειρότερα και με Βέτο, ώστε να μην μπορεί, να της κάνει λογιστικό έλεγχο κανένα από τα ευρωπαϊκά κράτη? Ούτε ακόμα και το Ευροκοινοβούλιο?

Δεν έχει γίνει ποτέ μέχρι τώρα κανένας έλεγχος. Οι αποφάσεις έκδοσης νέου χρήματος είναι εντελώς αδιαφανείς και απόρρητες.

Επιστολή 01/01/2007 στον Πρωθυπουργό κ. Καραμανλή, επιθυμία, μια γνήσια ΛΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ.
Καλή χρονιά. Χρόνια πολλά με υγεία σε σας και την οικογένειά σας.

Εύχομαι ο νέος χρόνος για την κυβέρνηση να είναι δημιουργικός.

Δυστυχώς πιστεύω ότι εσείς και η κυβέρνηση απογοητεύσατε τους πολίτες. Παρ’ όλες τις καλές σας προθέσεις και προσπάθειες που καταβάλλετε, αν και γνωρίζετε τα προβλήματά τους και αποφασίζετε σύμφωνα και με τις συμβουλές των επιστημόνων συνεργατών σας, δεν αναρωτηθήκατε γιατί οι πολίτες να είναι απογοητευμένοι; Τι να φταίει;

Επιστολή 26/04/2016 στον Πρωθυπουργό κ. Καραμανλή όσον αφορά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ.

Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά με υγεία σε σας και στην οικογένειά σας. Κάθε χρόνο που γιορτάζουμε την Ανάσταση και ειδικότερα φέτος, αισθάνομαι μία ιδιαίτερη θλίψη και θυμό γιατί η Ανάσταση για το Λαό μας μοιάζει με άπιαστο όνειρο.

Διαπιστώνω ότι κάθε μέρα εμείς οι πολίτες εγκλωβιζόμαστε όλο και περισσότερο.

Τα σύγχρονα δεσμά μας διαρκώς στενεύουν.

Επιστολή 01/05/2005 στον Πρωθυπουργό κ. Καραμανλή για την πολιτική

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ.
Τώρα που πέρασε το γκρίζο του χειμώνα και ήρθε το ανοιξιάτικο φως εύχομαι το φως της Λαμπρής να φωτίζει τις σκέψεις σας και με νέες δυνάμεις ν’ ανταποκριθείτε στις ελπίδες και τις προσδοκίες του Λαού μας.

Σήμερα πρώτη Μαΐου ημέρα συμβολική αποφάσισα να σας γράψω με σκοπό πάντα να σας επιρρεάζω θετικά.

Σας διαβεβαιώνω ότι όπως στήριξα τον πρώην Πρωθυπουργό έως το τέλος της θητείας του, το ίδιο θα πράξω και με σας έως τις επόμενες εκλογές διότι θεωρώ ότι είναι και δική μου ευθύνη που είστε σήμερα Πρωθυπουργός εφ όσον συνεργαστήκαμε προεκλογικά με την συμμετοχή του Γενικού μας Γραμματέα στο ψηφοδέλτιό σας.

Επιστολή 17/12/2004 στον Πρωθυπουργό κ. Καραμανλή, με κάποιες πρώτες σκέψεις για το ευρώ και την οικονομία.

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ.
Από την αρχή πίστεψα τις ειλικρινείς και καλές σας προθέσεις για συναινετική και Εθνική πολιτική χωρίς κομματικές εμπάθειες και δικαιώθηκα. Σας συγχαίρω για την επιλογή του κυρίου Παπούλια.

Στο παρελθόν σε κρίσιμες περιόδους διατύπωσα εγγράφως πολιτικές διαγνώσεις, προβλέψεις και προτάσεις στον πρώην Πρωθυπουργό και σε σας και ο χρόνος με δικαίωσε. Ελεύθερα και με ειλικρίνεια εγγράφως σας εκφράζω τις πολιτικές μου απόψεις με σκοπό να σας επιρρεάσω θετικά γιατί ουσιαστικά εσείς παίρνετε τις αποφάσεις. (Προς το παρόν δεν έχω άλλο τρόπο να υπηρετήσω τα δίκαια της κοινωνίας των πολιτών.

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΝΟΜΙΜΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΥΝΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΝΟΜΙΜΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΥΝΙΔΡΥΤΗ

ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ

Ε.Κ.Ο.- ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

E.S.G. – EUROPEAN SOCIAL GROUPS

 

ΕΛΛΑΔΑ – ΑΘΗΝΑ - KΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 277  ΓΕΡΑΚΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ +30.2130284225  ΚΙΝ. 6934888831

e-mail  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακάτω θα βρείτε τα αρχεία σε
Word  και Pdf

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ - Ε.Κ.Ο. – ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ E.S.G. - EUROPEAN SOCIAL GROUPS

 

        ΑΠΟ ΤΙΣ 28/01/2020  ΚΑΙ Ο  <Ε.Κ.Ο.> ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ <ΛΕΥΚΟ> ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ <ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ> ΚΑΙ ΑΝ       ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.                                                                                                                                                                                                                ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ - Ε.Κ.Ο. – ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ  E.S.G.  -  EUROPEAN SOCIAL GROUPS.

 

Ο υ.  Ο  υπογράφων Κων/νος Ντάλιος του Ιωάννου, κοινωνικοπολιτικός ερευνητής, Δημοσιολόγος, επικεφαλής και πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συνασπισμού Ε.ΚΟ- PESG, καταθέτω το καταστατικό του με τα παρακάτω άρθρα τα οποία δεσμεύουν τον παρόν Ευρωπαϊκό Συνασπισμό  και τα στελέχη του. Δηλώνω δε κατ΄ επανάληψη ότι οι αρχές του, αντιτίθενται σαφώς προς κάθε ενέργεια που αποσκοπεί εις την βιαία κατάληψη της εξουσίας ή την                   ανατροπή του ελευθέρου πολιτεύματος κάθε Ευρωπαϊκής χώρας.
                                                                                                                              
1.Ε.   ΕΠΩΝΥΜΙΑ                                                                                                                                                                                                                                                                    
Το      Όνομα του Ευρωπαϊκού Συνασπισμού είναι Ε.Κ.Ο. – ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ -  E.S.G.- EUROPEAN SOCIAL GROUPS.   

ΕΜΒΛΗΜΑ: ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

2.ΕΔΡΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.

Έδρα του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ   Ε.Κ.Ο.-  E.S.G. ορίζεται η Ελλάδα Kλεισθένους 277 Γέρακας Αττικής. Τηλ. 2130384225  κιν. 6934888831.

O ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ   Ε.Κ.Ο. – E.S.G. σκοπεύει και δικαιούται να ιδρύει περιφερειακές οργανώσεις σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και του εξωτερικού. Τα κοινωνικοπολιτικά προγράμματά του τα οργανώνει ξεχωριστά σε κοινωνικοπολιτικές δράσεις εκφράζοντας τις κοινωνικοπολιτικές ομάδες πολιτών με ξεχωριστό τίτλο και εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας (καταστατικό) με τη φιλοσοφία τους και το σκοπό τους με δική τους Επιτροπή ή Διοικητικό Συμβούλιο που καθοδηγείται και διορίζεται από τα μέλη συνιδρυτές του Συνασπισμού. Οι κοινωνικοπολιτικές ΕΝΩΣΕΙΣ  Η  ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ  Ε.Κ.Ο. – E.S.G. νομιμοποιούνται με το ΑΦΜ του  οι οποίες και αποτελούν κατοχυρωμένο πνευματικό του δικαίωμα.

 3. ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ.  

 3.1 Σκοπός του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ   Ε.Κ.Ο. – E.S.G. είναι :

α) Ν   Να συμβάλλει στη δημιουργία της συνείδησης και πρακτικής αποδοχής ότι το μέλλον της Ευρώπης εξαρτάται από όλους ανεξαιρέτως του ευρωπαι-     .        ους, η υπεύθυνη φωνή των οποίων πρέπει να καθοδηγεί τα κόμματα, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την  Κυβέρνηση του κάθε Ευρωπαϊκού κράτους, να α    Να απτύσσει την συνεργασία με πρόσωπα και οργανώσεις με ανάλογες επιδιώξεις και να υποστηρίζει και να συμμετέχει σε οποιαδήποτε δραστη-       ότη        .  στηρι που θα ενδυναμώνει και επεκτείνει τις ατομικές ελευθερίες.                                                  

(β)    Να επιδιώκει και να αναπτύσσει σταθερό και αποτελεσματικό διάλογο με πρόσωπα, οργανώσεις, πολιτικά κόμματα και τις Ευρωπαϊκές Κυβερνήσεις, για    θέματα τοπικής και εθνικής σημασίας που αφορούν στην οικοδόμηση μιας εκσυγχρονιστικής ελεύθερης, ειρηνικής κοινωνίας και μιας βιώσιμης ισχυ  οικονομίας.

(γ)    Να εργάζεται για την διαμόρφωση μιας σύγχρονης, Ευρωπαϊκής προηγμένης δημοκρατικής κοινωνίας στο πλαίσιο των νέων Ευρωπαϊκών και διεθνών αντι  λήψεων, ικανής να δραστηριοποιήσει και να συντονίσει τους προβληματιζόμενους και υπεύθυνους πολίτες από κάθε σημείο της Ευρώπης.

(δ)    Να αναπτύσσει τη δημιουργία των προϋποθέσεων ώστε να προάγεται συνεχώς η ορθή λειτουργία της δημοκρατίας, με την θέσπιση κανόνων που εξα    ασφαλίζουν την ανόθευτη και άμεση συμμετοχή των Ευρωπαίων στις δημοκρατικές διαδικασίες και οδηγούν στην εκλογή των φορέων εξουσίας.

(ε)     Να παρέχει σε κομματική βάση οποιεσδήποτε πληροφορίες, αναλύσεις εκθέσεις, σε τοπικά και εθνικά θέματα για την διαφώτιση και εκπαίδευση των πολι  τών και προαγωγή της συναίνεσης και ενότητας των Ευρωπαίων.

(στ)   Να ερευνά και να αναλύει πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά και άλλα προβλήματα που αφορούν στο εσωτερικό και τη διεθνή θέση της κάθε χώρας,      ώς   και να εκπονεί και να προβάλει προτάσεις και προγραμματικές λύσεις για την προαγωγή του συμφέροντος του συνόλου των Ευρωπαίων. Να συμμε    .  με  τάσχει στις εκλογές διεκδικώντας την εκπροσώπησή του στο Ευρωπαϊκό και Εθνικά κοινοβούλια.

O ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ  Ε.Κ.Ο. – E.S.G. επιδιώκει ΛΑΙΚA ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙA και ΓΝΗΣΙEΣ  ΛΑΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ που θα κάνουν πράξη όλα τα άρθρα της ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ  τα οποία παραβιάζονται από τις Κυβερνήσεις των Χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι οποίες ουσιαστικά δεν εκφράζουν ούτε εκπροσωπούν τους πολίτες που τους ψήφισαν. 
Για την επίτευξη των σκοπών του Ε.Κ.Ο. – E.S.G. χρησιμοποιείται κάθε νόμιμο και δημοκρατικό μέσον διά της εκλογικής διαδικασίας. Τα άρθρα της Οικουμενικής Διακήρυξης είναι πλέον και άρθρα του Καταστατικού του Ευρωπαϊκού Συνασπισμού που δεσμεύεται να τα υπηρετήσει χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς: 

ΑΡΘΡΟ 1

'Ολοι οι άνθρωποι γεννιούνται ελεύθεροι και ίσοι στην αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα. Είναι προικισμένοι με λογική και συνείδηση, και οφείλουν να συμπεριφέρονται μεταξύ τους με πνεύμα αδελφοσύνης.

ΑΡΘΡΟ 2

Κάθε άνθρωπος δικαιούται να επικαλείται όλα τα δικαιώματα και όλες τις ελευθερίες που προκηρύσσει η παρούσα Διακήρυξη, χωρίς καμία απολύτως διάκριση, ειδικότερα ως προς τη φυλή, το χρώμα, το φύλο, τη γλώσσα, τις θρησκείες, τις πολιτικές ή οποιεσδήποτε άλλες πεποιθήσεις, την εθνική ή κοινωνική καταγωγή, την περιουσία, τη γέννηση ή οποιαδήποτε άλλη κατάσταση.

Δεν θα μπορεί ακόμα να γίνεται καμία διάκριση εξαιτίας του πολιτικού, νομικού ή διεθνούς καθεστώτος της χώρας από την οποία προέρχεται κανείς, είτε πρόκειται για χώρα ή εδαφική περιοχή ανεξάρτητη, υπό κηδεμονία ή υπεξουσία, ή που βρίσκεται υπό οποιονδήποτε άλλον περιορισμό κυριαρχίας.

ΑΡΘΡΟ 3

Κάθε άτομο έχει δικαίωμα στη ζωή, την ελευθερία και την προσωπική του ασφάλεια.

ΑΡΘΡΟ 4

Κανείς δεν επιτρέπεται να ζει υπό καθεστώς δουλείας, ολικής ή μερικής. Η δουλεία και το δουλεμπόριο υπό οποιαδήποτε μορφή απαγορεύονται.

ΑΡΘΡΟ 5

Κανείς δεν επιτρέπεται να υποβάλλεται σε βασανιστήρια ούτε σε ποινή ή μεταχείριση σκληρή, απάνθρωπη ή ταπεινωτική.

ΑΡΘΡΟ 6

Καθένας, όπου και αν βρίσκεται, έχει δικαίωμα στην αναγνώριση της νομικής του προσωπικότητας.

ΑΡΘΡΟ 7

'Ολοι είναι ίσοι απέναντι στον νόμο και έχουν δικαίωμα σε ίση προστασία του νόμου, χωρίς καμία απολύτως διάκριση. 'Ολοι έχουν δικαίωμα σε ίση προστασία από κάθε διάκριση που θα παραβίαζε την παρούσα Διακήρυξη και από κάθε πρόκληση για μια τέτοια δυσμενή διάκριση.

ΑΡΘΡΟ 8

Καθένας έχει δικαίωμα να ασκεί αποτελεσματικά ένδικα μέσα στα αρμόδια εθνικά δικαστήρια κατά των πράξεων που παραβιάζουν τα θεμελιακά δικαιώματα τα οποία του αναγνωρίζουν το Σύνταγμα και ο νόμος.

ΑΡΘΡΟ 9

Κανείς δεν μπορεί να συλλαμβάνεται, να κρατείται ή να εξορίζεται αυθαίρετα.

ΑΡΘΡΟ 10

Καθένας έχει δικαίωμα, με πλήρη ισότητα, να εκδικάζεται η υπόθεσή του δίκαια και δημόσια, από δικαστήριο ανεξάρτητο και αμερόληπτο, που θα αποφασίσει είτε για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του είτε, σε περίπτωση ποινικής διαδικασίας, για το βάσιμο της κατηγορίας που στρέφεται εναντίον του.

ΑΡΘΡΟ 11

 1. Κάθε κατηγορούμενος για ποινικό αδίκημα πρέπει να θεωρείται αθώος, ωσότου διαπιστωθεί η ενοχή του σύμφωνα με τον νόμο, σε ποινική δίκη, κατά την οποία θα του έχουν εξασφαλιστεί όλες οι απαραίτητες για την υπεράσπισή του εγγυήσεις.
 2. Κανείς δεν θα καταδικάζεται για πράξεις ή παραλείψεις που, κατά τον χρόνο που τελέστηκαν, δεν συνιστούσαν αξιόποινο αδίκημα κατά το εσωτερικό ή το διεθνές δίκαιο. Επίσης, δεν επιβάλλεται ποινή βαρύτερη από εκείνη που ίσχυε κατά τον χρόνο που τελέστηκε η αξιόποινη πράξη.

ΑΡΘΡΟ 12

Κανείς δεν επιτρέπεται να υποστεί αυθαίρετες επεμβάσεις στην ιδιωτική του ζωή, την οικογένεια, την κατοικία ή την αλληλογραφία του, ούτε προσβολές της τιμής και της υπόληψης του. Καθένας έχει το δικαίωμα να τον προστατεύουν οι νόμοι από επεμβάσεις και προσβολές αυτού του είδους.

ΑΡΘΡΟ 13

 1. Καθένας έχει το δικαίωμα να κυκλοφορεί ελεύθερα και να εκλέγει τον τόπο της διαμονής του στο εσωτερικό ενός κράτους.
 2. Καθένας έχει το δικαίωμα να εγκαταλείπει οποιαδήποτε χώρα, ακόμα και τη δική του, και να επιστρέφει σε αυτήν.

ΑΡΘΡΟ 14

 1. Κάθε άτομο που καταδιώκεται έχει το δικαίωμα να ζητά άσυλο και του παρέχεται άσυλο σε άλλες χώρες.
 2. Το δικαίωμα αυτό δεν μπορεί κανείς να το επικαλεστεί, σε περίπτωση δίωξης για πραγματικό αδίκημα του κοινού ποινικού δικαίου ή για ενέργειες αντίθετες προς τους σκοπούς και τις αρχές του ΟΗΕ.

ΑΡΘΡΟ 15

 1. Καθένας έχει το δικαίωμα μιας ιθαγένειας.
 2. Κανείς δεν μπορεί να στερηθεί αυθαίρετα την ιθαγένειά του ούτε το δικαίωμα να αλλάξει ιθαγένεια.

ΑΡΘΡΟ 16

 1. Από τη στιγμή που θα φθάσουν σε ηλικία γάμου, ο άνδρας και η γυναίκα, χωρίς κανένα περιορισμό εξαιτίας της φυλής, της εθνικότητας ή της θρησκείας, έχουν το δικαίωμα να παντρεύονται και να ιδρύουν οικογένεια. Και οι δύο έχουν ίσα δικαιώματα ως προς τον γάμο, κατά τη διάρκεια του γάμου και κατά τη διάλυσή του.
 2. Γάμος δεν μπορεί να συναφθεί παρά μόνο με ελεύθερη και πλήρη συναίνεση των μελλονύμφων.
 3. Η οικογένεια είναι το φυσικό και το βασικό στοιχείο της κοινωνίας και έχει το δικαίωμα προστασίας από την κοινωνία και το κράτος.

ΑΡΘΡΟ 17

 1. Κάθε άτομο, μόνο του ή με άλλους μαζί, έχει το δικαίωμα της ιδιοκτησίας.
 2. Κανείς δεν μπορεί να στερηθεί αυθαίρετα την ιδιοκτησία του.

ΑΡΘΡΟ 18

Κάθε άτομο έχει το δικαίωμα της ελευθερίας της σκέψης, της συνείδησης και της θρησκείας. Στο δικαίωμα αυτό περιλαμβάνεται η ελευθερία για την αλλαγή της θρησκείας ή πεποιθήσεων, όπως και η ελευθερία να εκδηλώνει κανείς τη θρησκεία του ή τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις, μόνος ή μαζί με άλλους, δημόσια ή ιδιωτικά, με τη διδασκαλία, την άσκηση, τη λατρεία και με την τέλεση θρησκευτικών τελετών.

ΑΡΘΡΟ 19

Καθένας έχει το δικαίωμα της ελευθερίας της γνώμης και της έκφρασης, που σημαίνει το δικαίωμα να μην υφίσταται δυσμενείς συνέπειες για τις γνώμες του, και το δικαίωμα να αναζητεί, να παίρνει και να διαδίδει πληροφορίες και ιδέες, με οποιοδήποτε μέσο έκφρασης, και από όλο τον κόσμο.

ΑΡΘΡΟ 20

 1. Καθένας έχει το δικαίωμα να συνέρχεται και να συνεταιρίζεται ελεύθερα και για ειρηνικούς σκοπούς.
 2. Κανείς δεν μπορεί να υποχρεωθεί να συμμετέχει σε ορισμένο σωματείο.

ΑΡΘΡΟ 21

 1. Καθένας έχει το δικαίωμα να συμμετέχει στη διακυβέρνηση της χώρας του, άμεσα ή έμμεσα, με αντιπροσώπους ελεύθερα εκλεγμένους.
 2. Καθένας έχει το δικαίωμα να γίνεται δεκτός, υπό ίσους όρους, στις δημόσιες υπηρεσίες της χώρας του.
 3. Η λαϊκή θέληση είναι το θεμέλιο της κρατικής εξουσίας. Η θέληση αυτή πρέπει να εκφράζεται με τίμιες εκλογές, οι οποίες πρέπει να διεξάγονται περιοδικά, με καθολική, ίση και μυστική ψηφοφορία, ή με αντίστοιχη διαδικασία που να εξασφαλίζει την ελευθερία της εκλογής.

ΑΡΘΡΟ 22

Κάθε άτομο, ως μέλος του κοινωνικού συνόλου, έχει δικαίωμα κοινωνικής προστασίας. Η κοινωνία, με την εθνική πρωτοβουλία και τη διεθνή συνεργασία, ανάλογα πάντα με την οργάνωση και τις οικονομικές δυνατότητες κάθε κράτους, έχει χρέος να του εξασφαλίσει την ικανοποίηση των οικονομικών, κοινωνικών και πολιτιστικών δικαιωμάτων που είναι απαραίτητα για την αξιοπρέπεια και την ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητάς του.

ΑΡΘΡΟ 23

 1. Καθένας έχει το δικαίωμα να εργάζεται και να επιλέγει ελεύθερα το επάγγελμά του, να έχει δίκαιες και ικανοποιητικές συνθήκες δουλειάς και να προστατεύεται από την ανεργεία.
 2. 'Ολοι, χωρίς καμία διάκριση, έχουν το δικαίωμα ίσης αμοιβής για ίση εργασία.
 3. Κάθε εργαζόμενος έχει δικαίωμα δίκαιης και ικανοποιητικής αμοιβής, που να εξασφαλίζει σε αυτόν και την οικογένειά του συνθήκες ζωής άξιες στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Η αμοιβή της εργασίας, αν υπάρχει, πρέπει να συμπληρώνεται με άλλα μέσα κοινωνικής προστασίας.
 4. Καθένας έχει το δικαίωμα να ιδρύει μαζί με άλλους συνδικάτα και να συμμετέχει σε συνδικάτα για την προάσπιση των συμφερόντων του.

ΑΡΘΡΟ 24

Καθένας έχει το δικαίωμα στην ανάπαυση, σε ελεύθερο χρόνο, και ιδιαίτερα, σε λογικό περιορισμό του χρόνου εργασίας και σε περιοδικές άδειες με πλήρεις αποδοχές.

ΑΡΘΡΟ 25

 1. Καθένας έχει δικαίωμα σε ένα βιοτικό επίπεδο ικανό να εξασφαλίσει στον ίδιο και στην οικογένεια του υγεία και ευημερία, και ειδικότερα τροφή, ρουχισμό, κατοικία, ιατρική περίθαλψη όπως και τις απαραίτητες κοινωνικές υπηρεσίες. 'Εχει ακόμα δικαίωμα σε ασφάλιση για την ανεργία, την αρρώστια, την αναπηρία, τη χηρεία, τη γεροντική ηλικία, όπως και για όλες τις άλλες περιπτώσεις που στερείται τα μέσα της συντήρησής του, εξαιτίας περιστάσεων ανεξαρτήτων της θέλησης του.
 2. Η μητρότητα και η παιδική ηλικία έχουν δικαίωμα ειδικής μέριμνας και περίθαλψης. 'Ολα τα παιδιά, ανεξάρτητα αν είναι νόμιμα ή εξώγαμα, απολαμβάνουν την ίδια κοινωνική προστασία.

ΑΡΘΡΟ 26

 1. Καθένας έχει δικαίωμα στην εκπαίδευση. Η εκπαίδευση πρέπει να παρέχεται δωρεάν, τουλάχιστον στη στοιχειώδη και βασική βαθμίδα της. Η στοιχειώδης εκπαίδευση είναι υποχρεωτική. Η τεχνική και επαγγελματική εκπαίδευση πρέπει να εξασφαλίζεται για όλους. Η πρόσβαση στην ανώτατη παιδεία πρέπει να είναι ανοικτή σε όλους, υπό ίσους όρους, ανάλογα με τις ικανότητες τους.
 2. Η εκπαίδευση πρέπει να αποβλέπει στην πλήρη ανάπτυξη της ανθρώπινης προσωπικότητας και στην ενίσχυση του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιακών ελευθεριών. Πρέπει να προάγει την κατανόηση, την ανεκτικότητα και τη φιλία ανάμεσα σε όλα τα έθνη και σε όλες τις φυλές και τις θρησκευτικές ομάδες, και να ευνοεί την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων των Ηνωμένων Εθνών για τη διατήρηση της ειρήνης.
 3. Οι γονείς έχουν, κατά προτεραιότητα, το δικαίωμα να επιλέγουν το είδος της παιδείας που θα δοθεί στα παιδιά τους.

ΑΡΘΡΟ 27

 1. Καθένας έχει το δικαίωμα να συμμετέχει ελεύθερα στην πνευματική ζωή της κοινότητας, να χαίρεται τις καλές τέχνες και να μετέχει στην επιστημονική πρόοδο και στα αγαθά της.
 2. Καθένας έχει το δικαίωμα να προστατεύονται τα ηθικά και υλικά συμφέροντά του που απορρέουν από κάθε είδους επιστημονική, λογοτεχνική ή καλλιτεχνική παραγωγή του.

ΑΡΘΡΟ 28

Καθένας έχει το δικαίωμα να επικρατεί μια κοινωνική και διεθνής τάξη, μέσα στην οποία τα δικαιώματα και οι ελευθερίες που προκηρύσσει η παρούσα Διακήρυξη να μπορούν να πραγματώνονται σε όλη τους την έκταση.

ΑΡΘΡΟ 29

 1. Το άτομο έχει καθήκοντα απέναντι στην κοινότητα, μέσα στα πλαίσια της οποίας και μόνο είναι δυνατή η ελεύθερη και ολοκληρωμένη ανάπτυξη της προσωπικότητάς του.
 2. Στην άσκηση των δικαιωμάτων του και στην απόλαυση των ελευθεριών του κανείς δεν υπόκειται παρά μόνο στους περιορισμούς που ορίζονται από τους νόμους, με αποκλειστικό σκοπό να εξασφαλίζεται η αναγνώριση και ο σεβασμός των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των άλλων, και να ικανοποιούνται οι δίκαιες απαιτήσεις της ηθικής, της δημόσιας τάξης και του γενικού καλού, σε μια δημοκρατική κοινωνία.
 3. Τα δικαιώματα αυτά και οι ελευθερίες δεν μπορούν, σε καμία περίπτωση, να ασκούνται αντίθετα προς τους σκοπούς και τις αρχές των Ηνωμένων Εθνών.

ΑΡΘΡΟ 30

Καμιά διάταξη της παρούσας Διακήρυξης δεν μπορεί να ερμηνευθεί ότι παρέχει σε ένα κράτος, σε μια ομάδα ή σε ένα άτομο οποιοδήποτε δικαίωμα να επιδίδεται σε ενέργειες ή να εκτελεί πράξεις που αποβλέπουν στην άρνηση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών που εξαγγέλλονται σε αυτήν.
Όλα τα συμβαλλόμενα μέλη, συμφωνούν μεταξύ τους και ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ Ε.Κ.Ο.- ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ και στα Αγγλικά E.S.G. – EUROPEAN SOCIAL GROUPS, με σκοπό να αναλάβουν ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

4. ΜΕΛΗ - ΣΥΝΙΔΡΥΤΕΣ                                                                                              

4.1 Μέλος Συνιδρυτής του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ  Ε.Κ.Ο.- E.S.G. μπορεί να γίνει κάθε φυσικό πρόσωπο Ευρωπαίος πολίτης που έχει την ελεύθερη άσκηση των πολιτικών δικαιωμάτων, αποδέχεται τους σκοπούς του και επιθυμεί να συμβάλλει στην επίτευξη των σκοπών αυτών.         

4.2   Όλα τα μέλη, είναι παράλληλα και συνιδρυτές και κατατάσσονται ανάλογα με τον τόπο κατοικίας τους στη δύναμη της αντίστοιχης Περιφερειακής  Οργάνωσης του πολιτικού οργανισμού.

4.3 Η εγγραφή του μέλους συνιδρυτού πραγματοποιείται και κατοχυρώνεται με την κατάθεση δέκα ευρώ στον λογαριασμό της Εθνικής τράπεζας της Ελλάδας που είναι 040-41557184 και GR 4101100400000004041557184 στο όνομα του πνευματικού δημιουργού του Ευρωπαϊκού Συνασπισμού Ντάλιου Κωνσταντίνου. Ο οποίος παραχωρεί το δικαίωμα αυτό έναντι των δέκα ευρώ σε όλους ανεξαιρέτως τους Ευρωπαίους πολίτες ισότιμα.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ: Για να ξεκινήσει η οργάνωση και η προβολή του Συνασπισμού ώστε να ενημερωθούν όλοι οι πολίτες, χρειάζονται κάποια χρήματα για τα λειτουργικά έξοδα. ( Γραφεία, υπάλληλοι, έντυπα, τηλέφωνα, Hλεκτρονικές σελίδες, έξοδα μετακίνησης και πολλά άλλα) Όλα τα αρχικά έξοδα  θα καλύπτονται από τα χρήματα των εγγραφών.  Επειδή όμως μεταξύ των συνιδρυτών θα υπάρξουν και αρκετοί κακόπιστοι και θα καταγγέλουν τον οργανωτή Ντάλιο Κωνσταντίνο για κακή διαχείρηση και άλλα,
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ ότι : Tα χρήματα αυτά ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στον Ντάλιο Κωνσταντίνο, ο οποίος δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση να τα διαθέσει για κάποια έξοδα του Συνασπισμού και κανένα κακόπιστο μέλος συνιδρυτής δεν έχει το δικαίωμα να ζητήσει τον οποιονδήποτε έλεγχο για αυτά τα χρήματα. Ο Ντάλιος Κωνσταντίνος τα χρήματα αυτά θα τα δηλώνει ως φορολογικό εισόδημα απο πνευματικό του δικαίωμα.
Τα διάφορα έξοδα που θα κάνει οικειοθελώς για την οργάνωση και προβολή του Συνασπισμού θα τα δηλώνει ως έξοδα και θα εκπίπτουν από το φορολογικό του εισόδημα. Κάτι αντίστοιχο θα γίνεται και από το οποιοδήποτε μέλος που ως συνιδρυτής θέλει να αναπτύξει κάποιες δραστηριότητες- (εκδηλώσεις κτλ.) για την προβολή του Συνασπισμού. Κανένα μέλος ως συνιδρυτής δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει το ΑΦΜ. Του Συνασπισμού, εκτός από τον πρόεδρο μόνο για ειδικές περιπτώσεις που θα είναι υποχρεωτικό σύμφωνα με τον νόμο.                                            

(α) Το μέλος , συνιδρυτής με την εγγραφή του στο Ε.Κ.Ο. – E.S.G. δέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους του καταστατικού του.             

4.4 Παύουν να είναι μέλη του:                                                              

(α)  Όσοι παραιτούνται με έγγραφη δήλωσή τους, χωρίς δικαίωμα ανάκλησης.                                 

(β) Όσοι διαγράφονται κατόπιν αιτιολογημένης απόφασης της τοπικής Επιτροπής,  είτε λόγω αδικαιολόγητης συμπεριφοράς τους που είναι ασυμβίβαστη με την ιδιότητά τους και επιζήμια για τον Συνασπισμό.

5. ΠΟΡΟΙ.

Πόροι του Ε.Κ.Ο. – E.S.G. είναι:                                                         

(α)  Η οικονομική ενίσχυση των μελών ή φίλων του Συνασπισμού.              

(β)  Οι επιδοτήσεις στο Συνασπισμό.         

(δ)   Από διάφορες δραστηριότητες που θα αποφασίζουν οι κατά τόπους επιτροπές.               

                      

6.ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ   Ε.Κ.Ο. -  E.S.G.  ουσιαστικά θα διοικείται μόνο από τα μέλη του που είναι και συνιδρυτές. Τα μέλη που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε τοπικές επιτροπές θα εκλέγονται μόνο με αδιάβλητη κλήρωση.  
Οι υποψήφιοι για κάθε εκλογική διαδικασία θα εκλέγονται από τα μέλη. 
Ο επικεφαλής πρόεδρος Ντάλιος Κωνσταντίνος αποποιείται όλα τα αξιώματα, εκτός από την υποχρέωσή του να νομιμοποιεί με την υπογραφή του τις διάφορες εκλογικές ή άλλες διαδικασίες που είναι απαραίτητες για την λειτουργία του πολιτικού οργανισμού.
Ο ρόλος του θα είναι καθαρά συμβουλευτικός και οργανωτικός, και θα είναι ο θεματοφύλακας του Ευρωπαϊκού Συνασπισμού. Θα δημιουργεί ασφαλιστικές δικλίδες και θα φροντίζει ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες επιτροπές ώστε να λειτουργούν με αδιάβλητο και δημοκρατικό τρόπο τον Συνασπισμό. Κανένα μέλος και καμία επιτροπή δεν έχει το δικαίωμα να αλλάξει το καταστατικό η τον πρόεδρό του που λειτουργεί ως ασφαλιστική δικλίδα για την ίδια την ύπαρξη του. 
Πρίν αποχωρήσει ο πρόεδρος από τον Ευρωπαϊκό Συνασπισμό θα ορίσει ο ίδιος τον αντικαταστάτη του.
Σε περίπτωση αιφνιδίου θανάτου του, θα ανοιχτεί φάκελος που θα έχει οδηγίες και το όνομα του αντικαταστάτη του. Και όλα αυτά τα μέτρα για να διασφαλιστεί η διακυβέρνηση του Ευρωπαϊκού Συνασπισμού αποκλειστικά και μόνο από τους πολίτες.
Οι πολίτες θα προσλαμβάνουν ως υπαλλήλους τους διάφορους εκπροσώπους τους και θα τους απολύουν όταν αυτοί δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. ΠΧ. Ένα πολιτικό κόμμα όταν παίρνει την πλειοψηφία των ψήφων σε βουλευτικές εκλογές παίρνει και την εντολή να σχηματίσει κυβέρνηση.
Ο πρόεδρος επικεφαλής του κόμματος γίνεται Πρωθυπουργός και αυτός έχοντας όλες τις υπερεξουσίες διορίζει την κυβέρνησή του και έχει το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να αλλάξει όποιον υπουργό θέλει.
Εάν ο Ευρωπαϊκός Συνασπισμός Ε.Κ.Ο. – E.S.G. πάρει την εντολή να σχηματίσει κυβέρνηση, το δικαίωμα του σχηματισμού της κυβέρνησης το έχουν ισότιμα όλοι ανεξαιρέτως οι συνιδρυτές.
Με κάποιες αδιάβλητες διαδικασίες τα πρόσωπα που θα επιλεγούν να διοριστούν στην κυβέρνηση θα προσληφθούν ως εξειδικευμένοι  υπάλληλοι του πολιτικού οργανισμού Ε.Κ.Ο.- E.S.G. ακόμη και ο πρωθυπουργός της χώρας.
Το παρόν καταστατικό συνεχώς θα ολοκληρώνεται από εξειδικευμένους νομικούς και θα προβλέπει όλες τις αδιάβλητες διαδικασίες που θα κατοχυρώνουν την εξουσία των συνιδρυτών πολιτών.
Δεν υπάρχει πλέον εμπιστοσύνη στους πολιτικούς και τα κόμματα.
Ότι πάθαμε πάθαμε από τώρα και στο εξής τίποτα δεν θα αφήνεται στην τύχη του. Η διακυβέρνηση της κάθε Ευρωπαϊκής χώρας θα γίνεται από τους πολίτες της.
Η αρχή της οργάνωσης του Ευρωπαϊκού Συνασπισμού Ε.Κ.Ο. – E.S.G. γίνεται στην ΕΛΛΑΔΑ και θα επεκταθει σταδιακά σε όλες τις Ευρωπαϊκές Χώρες.
 

7. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΑΜΕΙΟ

 (α) Την διαχείριση και τα κατά τόπους ταμεία τα αναλαμβάνει αποκλειστικά η κάθε επιτροπή που εξελέγει με κλήρωση. Ως συνιδρυτές έχουν δικαίωμα να ανοίξουν τραπεζικό λογαριασμό σαν επιτροπή για την εξυπηρέτηση των δράσεων του Συνασπισμού. Η κάθε τοπική επιτροπή είναι υποχρεωμένη να διατηρεί βιβλίο εσόδων εξόδων και να παρουσιάζει αυτό σε έλεγχο που γίνεται από τη Βουλή.  Ο Πρόεδρος δεν αναλαμβάνει καμία οικονομική υποχρέωση ούτε και διαχειρίζεται χρήματα του Συνασπισμού.

(β) Όλα τα στελέχη και μέλη του Ε.Κ.Ο. – E.S.G., παρέχουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικώς και αφιλοκερδώς και ουδεμία απαίτηση οικονομική έχουν από το κόμμα και τον πρόεδρο του, παρά μόνο την υποχρέωση να καλύπτουν οι ίδιοι τα έξοδά τους που έκαναν με τη θέλησή τους. Συμπληρώστε την παρακάτω βεβαίωση με τα προσωπικά σας στοιχεία ώστε να έχετε ένα νόμιμο αποδεικτικό έγγραφο που θα πιστοποιεί ότι είστε νόμιμος εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Συνασπισμου Ε.Κ.Ο. ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ – E.S.G. – EUROPEAN SOCIAL GROUPS και στείλτε αντίγραφο στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ώστε να κατατεθεί στο φάκελο με τους συνιδρυτές στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Ευρωπαϊκός Πολιτικός Συνασπισμός Συνεργαζομένων ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

 Στην Αθήνα σήμερα 18 Ιουλίου 2019 μεταξύ των πολιτικών κομμάτων - κινημάτων και μεμονωμένων πολιτών, 

1) Tο Ευρωπαϊκό πολιτικό κόμμα – Ε.Κ.Ο. ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ και στα Αγγλικά  E.S.G. –EUROPEAN SOCIAL GROUPS  –   που έχει καταθέσει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου την ιδρυτική του Δήλωση (με αριθ. πρωτ. 7626/2019) και εκπροσωπείται από τον ιδρυτή και πρόεδρό του Ντάλιο Κωνσταντίνο με ΑΔΤ. ΑΝ 396729 κάτοικο Αθηνών κιν. 6934888831.

2) Τα ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΙΝΗΜΑΤΑ και μεμονωμένοι ΠΟΛΙΤΕΣ που συμφωνούν με το παρόν και δέχονται να γίνουν ισότιμα μέλη και συνιδρυτές στον ως άνω Ευρωπαϊκο Συνασπισμό με ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΑ – ΟΝΟΜΑ : E.K.O. ΕΥΡΩΠΑΪΚEΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ και στα Αγγλικά  E.S.G. – EUROPEAN SOCIAL GROUPS με ΕΜΒΛΗΜΑ: Το περίγραμμα του χάρτη της Ελλάδας και περιμετρικά τα αστέρια που συμβολίζουν την Ευρώπη. 

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ επικυρώνουν την συμμετοχή τους ως ΣΥΝΙΔΡΥΤΕΣ  με την εγγραφή τους που πραγματοποιείται με την κατάθεση των δέκα ευρώ στην Εθνική τράπεζα της Ελλάδας στό λογαριασμό του πνευματικού δημιουργού του ως άνω ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ Ντάλιου Κωνσταντίνου που είναι:  040-41557184 και GR 4101100400000004041557184. 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ - ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ - ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ     

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΑ
Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΑ
Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ  
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ – ΚΙΝΗΜΑΤΩΝΑγαπητοί εκπρόσωποι των εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων και κινημάτων, θα σας εξηγήσω πως εννοώ την πολιτική στέγη που θα λειτουργήσει ως εκθεσιακός πολιτικός χώρος.

Όταν διεξάγονται εκλογές όλα τα κόμματα που συμμετέχουν, καταθέτουν το κάθε ένα χωριστά τη συμμετοχή τους στον Άρειο πάγο και το κάθε ένα χωριστά εκθέτει το πρόγραμμά του στους Έλληνες ψηφοφόρους, διεκδικώντας την ψήφο τους.

Όλα τα κόμματα λοιπόν ουσιαστικά είναι σαν να συμμετέχουν σε ένα πολιτικό εκθεσιακό χώρο.

Θα πρέπει όμως ο συνδυασμός του κάθε κόμματος, για να έχει εκπροσώπηση στη νέα βουλή να λάβει το 3% των ψήφων. Διαφορετικά οι ψήφοι που λαμβάνει το κάθε κόμμα όχι μόνο δεν έχουν καμία αξία αλλά πριμοδοτούν αναλογικά και τα πρώτα κόμματα.

Εδώ λοιπόν δεν έχουμε απλώς μία αδικία του εκλογικού νόμου αλλά συντελείται ένα πολιτικό έγκλημα διότι ο ψηφοφόρος που ψηφίζει το κόμμα του γιατί τον εκφράζει και είναι αντίθετος με τις κυβερνητικές πολιτικές και το πολιτικό κατεστημένο, ουσιαστικά επιδοκιμάζει τα κόμματα αυτά που με την ψήφο του ήθελε να τιμωρήσει.

Άς ελευθερώσουμε τη σκέψη μας και ας σκεφτούμε απλά μαθηματικά.

Διευκρίνιση για τις Ενώσεις

Όλες οι ΕΝΩΣΕΙΣ δημιουργήθηκαν στο παρελθόν με την προοπτική να ενταχθούν ως ένα κοινωνικό πρόγραμμα, να λειτουργούν επίσημα και να πλαισιώνουν το ΝΕΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

Ιδέα, επιδίωξη και πρόταση ενυπόγραφη του προέδρου Κωνσταντίνου Ντάλιου προς τον τότε πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Σημίτη και τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Ανακοίνωση της Ένωσης Ελλήνων Παραγωγών

Αγαπητοί Έλληνες παραγωγοί Η ΕΝΩΣΗ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση και σας διαβεβαιώνει ότι από σήμερα δεν είστε μόνοι διότι ως μέλη ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ θα έχετε και πολλά προνόμια.

Ανακοίνωση Ένωσης Ελλήνων καπνιστών - στριών

Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ-ΣΤΡΙΩΝ προκειμένου να εξασφαλίσει τα δικαιώματα των καπνιστών ώστε να καπνίζουν ελεύθερα με ανθρώπινες συνθήκες σε χώρους όπου δεν θα βρέχονται, δεν θα κρυώνουν αλλά και δεν θα διώκονται πληρώνοντας μεγάλα πρόστιμα, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΛΕΣΧΕΣ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ όπου τα μέλη θα απολαμβάνουν τον καφέ τους ή το ποτό τους καπνίζοντας με την συντροφιά τους.

Τις ΛΕΣΧΕΣ θα τις επισκέπτονται αποκλειστικά μόνο μέλη της.

Ιστορικά Βίντεο

ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΕΠΙ 27 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Ανακοίνωση που αφορά τους δημοσιογράφους.

Έλληνες δημοσιογράφοι.Πολύσπαστα ανθρωπάκια πλήν εξαιρέσεων. Θεωρώ ότι είστε συνυπεύθυνοι για τη σημερινή οδυνηρή πραγματικότητα και πρέπει να λογοδοτήσετε.

Επί 22 χρόνια Οι Λαικές Ενώσεις Υπερκομματικών Κοινωνικών Ομάδων, ο κοινωνικοπολιτικός οργανισμός ΛΕΥΚΟ, αγωνίζεται και επιδιώκει.

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ και όχι να πιέζει για τα δικαιώματά της τους εκάστοτε δυνάστες της.

Ανακοίνωση

Σήμερα μετά από αρκετά χρόνια, επιφανείς καταξιωμένες προσωπικότητες ( Θεοδωράκης, Γλέζος, Κασιμάτης, Μπέης και αρκετοί άλλοι πανεπιστημιακοί καθηγητές) επικυρώνουν όλα αυτά που πρώτο επισήμως κατήγγειλε και κοινοποίησε το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.

Τη φράση ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ πρώτος την έγραψε στην Ελλάδα, ο Κων/νος Ντάλιος σε πολιτικό  έντυπο το 1980 με τίτλο ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ως πρόεδρος του ΦΘΙΩΤΙΚΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

Προσκλητήριο για Λαϊκή Επιστράτευση.

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ. ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ .

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.

ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΒΑΤΑ.

Υποστηρίξτε την προσπάθεια μας

Ποσό
 EUR

Κεντρικά Γραφεία

Ιθάκης 84

Αθήνα

Τηλεφωνικό κέντρο: 2130284225 - 6934888831

 

 

 

Ενώσεις

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας. Είναι ...
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ - 1) Η ...
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ 1.ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ...

Κινήματα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ...
Οι νταβατζήδες της πολιτικής παρέα με τους ...
1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ  ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ...