wrapper

Ανακοινώσεις

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΑΙKΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

H ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ

Πρόγραμμα του Κοινωνικοπολιτικού Οργανισμού – ΛΕΥΚΟ – νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου με ΑΦΜ 090283759 μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Καφαντάρη 5, Αγιοι Ανάργυροι. Τηλέφωνο Επικοινωνίας 2155452540, κινητό 6973214671.

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΑΙKΤΩΝ δημιουργήθηκε για να δίνει περισσότερες πιθανότητες κέρδους στά μέλη της παίζοντας στα κρατικά παιχνίδια ΤΖΟΚΕΡ και ΠΡΟΠΟ. Η ΕΝΩΣΗ εξασφάλισε το πνευματικό δικαίωμα του ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ το οποίο είναι κατοχυρωμένο σύμφωνα με τη ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΒΕΡΝΗΣ με το υπ. Αριθ. 2251/22-5-97 κρατικό έγγραφο.

Η ΕΝΩΣΗ οργανώνει τα μέλη της ώστε να να συμμετέχουν νόμιμα έστω και με ελάχιστο ποσόν χρημάτων των 5 ευρώ σε μεγάλα συστήματα που συντάσσει η επιτροπή της ΕΝΩΣΗΣ.

Σύμφωνα με το νόμο των πιθανοτήτων εκατομμύρια παίχτες θα παίζουν μόνοι τους με μηδαμινές πιθανότητες και τα χρήματα θα τα κερδίζουν λίγα αλλά σταθερά οι παίχτες μέλη της ΕΝΩΣΗΣ. Η ΕΝΩΣΗ επιτελεί και κοινωνικό σκοπό γιατί αποτρέπει τον παίχτη από τον τζόγο και ένα ποσοστό από τα έσοδά της, θα το προσφέρει σε κοινωφελή προγράμματα του – ΛΕΥΚΟ -.

Η εγγραφή των μελών είναι ΔΩΡΕΑΝ. Ο κάθε παίχτης με τη συμμετοχή του θεωρείται μέλος και αποδέχεται τους όρους που αναφέρονται στο παρόν έγγραφο με υπ. Αριθ. 2683 το οποίο κατατέθηκε στην συμβολαιογράφο Αθηνών Μαρία Κοντοπούλου.

Οι παίχτες θα καταθέτουν τα χρήματά τους σε ειδικό τραπεζικό λογαριασμό του ΛΕΥΚΟ που εκπροσωπείται από τον πρόεδρο Ντάλιο Κων/νο. Ο λογαριασμός αυτός είναι της ΕΘΝΙΚΗΣ. Σε περίπτωση που η κατάθεση γίνεται με το διαδίκτυο θα χρησιμοποιείται το GR . Τα χρήματα που θα καταθέτει ο παίχτης θα υπολογίζονται σε μερίδια των 5 ευρώ και θα κατατίθενται όλα σε ανάλογο σύστημα.

Ξεκινάμε πρώτα με το ΤΖΟΚΕΡ. Εάν το σύστημα κερδίζει η είσπραξη των κερδών θα γίνεται από την ΕΝΩΣΗ η οποία θα κρατάει  το  10% για να καλύπτει λειτουργικά της έξοδα και το υπόλοιπο ποσόν θα το μοιράζει αναλογικά στά μέλη που έπαιξαν.

 Στην περίπτωση που το ποσόν που αναλογεί στον κάθε παίκτη είναι μικρότερο από 5 ευρώ, τότε το ποσόν αυτό θα εισπράττεται από την ΕΝΩΣΗ.  Το κάθε μέλος όταν καταθέτει θα δίνει τραπεζικό του λογαριασμό. Στο διαδίκτυο θα φαίνεται ο λογαριασμός του με την κατάθεση.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή στο ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ θα πρέπει τα χρήματα να κατατίθενται μία ημέρα πρίν την κλήρωση. Εάν κατατίθενται χρήματα την ίδια ημέρα θα συμμετέχουν στην επόμενη κλήρωση.

Όταν ο παίκτης προς διευκόλυνσή του δίνει τα χρήματα που θέλει να παίξει σε κάποιο φίλο ή γνωστό του, για να τα καταθέσει για λογαριασμό του, η ΕΝΩΣΗ δεν φέρει καμία ευθύνη εάν ο αυτός για  οποιονδήποτε λόγο δεν τα καταθέσει.

Σε περίπτωση που υπάρξει οποιοδήποτε λειτουργικό εμπόδιο και δεν κατατεθεί το ΣΥΣΤΗΜΑ, Η ΕΝΩΣΗ δεν φέρει καμία ευθύνη και το ΣΥΣΤΗΜΑ θα κατατεθεί στην επόμενη κλήρωση. H ΕΠΙΤΡΟΠΗ της ΕΝΩΣΗΣ που έχει επωμιστεί και την υποχρέωση να αξιοποιήσει κατά τον καλύτερο τρόπο τα χρήματα των παικτών, έχει το δικαίωμα να αναβάλλει την κατάθεση του ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ για λόγους στρατηγικής και να επιλέξει σημαντικότερη κλήρωση (λόγω ΤΖΑΚ ΠΟΤ) που θα προσφέρει περισσότερα κέρδη.

Επειδή η ΕΝΩΣΗ δεν είναι ακόμη γνωστή σε όλους του παίχτες και η συμμετοχή προσωρινά θα είναι περιορισμένη αποφασίσαμε το ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΖΟΚΕΡ να κατατίθεται στην τελευταία κλήρωση του κάθε μήνα.

Το ποσόν και οι αριθμοί που θα παίζονται θα ανακοινώνονται στο site www.leuko.gr και της ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΙΚΤΩΝ. Μετά την κλήρωση θα ανακοινώνεται πόσα χρήματα κέρδισε το ΣΥΣΤΗΜΑ και πόσα αναλογούν στο κάθε μερίδιο. Η πρώτη κατάθεση του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΖΟΚΕΡ θα γίνει στις 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ημέρα Κυριακή.

Χρήματα μπορείτε να καταθέτετε από σήμερα και σταδιακά έως μία ημέρα πριν την κλήρωση. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ γιατί η συγκεκριμένη δραστηριότητα έχει και ενα βαθύτερο νόημα και σκοπό. Ευελπιστεί να ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ έστω και με έμμεσο τρόπο και να στηρίξει οικονομικά κινήματα και συλλόγους που αγωνίζονται για τα δίκαια της κοινωνίας και των πολιτών.

Κεντρικά Γραφεία

Ιθάκης 84

Αθήνα

Τηλεφωνικό κέντρο: 2130284225 - 6934888831

 

 

 

Ενώσεις

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας. Είναι ...
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ - 1) Η ...
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ 1.ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ...

Κινήματα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ...
Οι νταβατζήδες της πολιτικής παρέα με τους ...
1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ  ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ...