wrapper

Ανακοινώσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ - ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ     

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΑ
Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΑ
Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ  
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ – ΚΙΝΗΜΑΤΩΝΑγαπητοί εκπρόσωποι των εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων και κινημάτων, θα σας εξηγήσω πως εννοώ την πολιτική στέγη που θα λειτουργήσει ως εκθεσιακός πολιτικός χώρος.

Όταν διεξάγονται εκλογές όλα τα κόμματα που συμμετέχουν, καταθέτουν το κάθε ένα χωριστά τη συμμετοχή τους στον Άρειο πάγο και το κάθε ένα χωριστά εκθέτει το πρόγραμμά του στους Έλληνες ψηφοφόρους, διεκδικώντας την ψήφο τους.

Όλα τα κόμματα λοιπόν ουσιαστικά είναι σαν να συμμετέχουν σε ένα πολιτικό εκθεσιακό χώρο.

Θα πρέπει όμως ο συνδυασμός του κάθε κόμματος, για να έχει εκπροσώπηση στη νέα βουλή να λάβει το 3% των ψήφων. Διαφορετικά οι ψήφοι που λαμβάνει το κάθε κόμμα όχι μόνο δεν έχουν καμία αξία αλλά πριμοδοτούν αναλογικά και τα πρώτα κόμματα.

Εδώ λοιπόν δεν έχουμε απλώς μία αδικία του εκλογικού νόμου αλλά συντελείται ένα πολιτικό έγκλημα διότι ο ψηφοφόρος που ψηφίζει το κόμμα του γιατί τον εκφράζει και είναι αντίθετος με τις κυβερνητικές πολιτικές και το πολιτικό κατεστημένο, ουσιαστικά επιδοκιμάζει τα κόμματα αυτά που με την ψήφο του ήθελε να τιμωρήσει.

Άς ελευθερώσουμε τη σκέψη μας και ας σκεφτούμε απλά μαθηματικά.

Μπορούμε λοιπόν όλα τα εκτός βουλής κόμματα να συμμετάσχουμε σε ένα ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ που ουσιαστικά θα λειτουργήσει ως ένας νέος πολιτικός εκθεσιακός χώρος που η ψήφος του κάθε κόμματος όχι μόνο δεν θα χάνεται αλλά θα έχει πολιτική αξία γιατί θα εκπροσωπείται στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

Ο εκλογικός νόμος δεν απαγορεύει να συνασπιστούν κόμματα που έχουν διαφορετικές πολιτικές θέσεις.

Είναι πλέον γνωστό ότι κανένα κόμμα δεν ταυτίζεται απόλυτα με κάποιο άλλο γι αυτό και έχει και τη δική του διακήρυξη και αυτονομία.

Το κάθε κόμμα του εν λόγω ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ θα διεξάγει τον αποκλειστικά δικό του προεκλογικό αγώνα και θα προβάλλει τις θέσεις του και τους ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ του, που θα συμπεριλαμβάνονται στο ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ  ΚΟΜΜΑΤΩΝ – ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ

Αμέσως μετά τις εκλογές το κάθε κόμμα του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ θα καταγράψει την κοινοβουλευτική του δύναμη ανάλογα με τις ψήφους που έλαβαν οι υποψήφιοι που δήλωσε στο ιδιωτικό συμφωνητικό που κατατέθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Τους ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ που εξέλεξε, θα τους δηλώσει στη Βουλή ως Κοινοβουλευτική του δύναμη με τον τίτλο του.

Τα κόμματα που συμμετείχαν στο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ και δεν εξέλεξαν ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο είναι αναγνωρισμένα από τη Βουλή και θεωρούνται ότι εξελέγησαν στη Βουλή και νομιμοποιούνται να λαμβάνουν και χρηματική επιδότηση η οποία θα καθοριστεί ανάλογα με τις ψήφους που έλαβαν οι υποψήφιοί τους και επί πλέον, θα απολαμβάνουν και κάποια από τα προνόμια που έχουν τα εντός βουλής κόμματα.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ - ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ  είναι γεγονός υπήρξε ιδέα μου που την κατέθεσα στην Εθνική Βιβλιοθήκη στις 15 Μαίου 1996 με το υπ αριθμόν 2191 Δημόσιο έγγραφο κατοχύρωσης πνευματικής ιδιοκτησίας.

Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να ΕΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ – ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ σήμερα που τα μικρά κόμματα και τα κινήματα ακόμη και ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ που βρίσκονται σε πολιτικό εκλογικό αδιέξοδο, τους ανήγει ένα πολικό δρόμο για να εισέλθουν στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.

Σε γενικές Γραμμές οι όροι που αναφέρονται στο ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ είναι οι εξής.
1)    Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ – ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ – θα κατατεθεί από τον πρόεδρο του πολιτικού κόμματος ΛΕΥΚΟ Ντάλιο Κωνσταντίνο.
2)    Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Η ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ κατοχυρώνεται με την υποψηφιότητα του εκπροσωπου του.
3)    Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ του οποιουδήποτε κόμματος η κινήματος, κατοχυρώνεται με κατάθεση πεντακοσίων ευρώ. Οι διαθέσιμες θέσεις υποψηφίων Βουλευτών σε όλη την Ελλάδα είναι 450 και θα μοιραστούν ισόποσα σε όλα τα κόμματα. Εάν κάποιο κόμμα η κίνημα,δεν έχει τη δυνατότητα να έχει τους υποψηφίους που δικαιούται μπορεί να έχει λιγότερους και οι κενές θέσεις να καλυφθούν από τα υπόλοιπα κόμματα.
4)    Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ – ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΗ και αυτό για να μην δημιουργηθούν προστριβές μεταξύ τους εάν δεν συμφωνούν στην πολιτική τους.
5)    Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ θα μοιραστεί σε όλα τα κόμματα αναλογικά σύμφωνα με τις ψήφους που έλαβαν όλοι οι υποψήφιοι που δηλώθηκαν από αυτά.
6)    ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΟΛΩΝ,ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.

 

Εάν υπάρξει καθολική συμμετοχή, θα δημιουργηθεί μία τέτοια δυναμική και προβλέπεται ότι ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ – ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ, θα έρθει πρώτος σε ψήφους και θα πάρει και τις 50 ΕΔΡΕΣ που δίδονται στον πρώτο συνδυασμό.
Στη συνέχεια θα λάβει και την εντολή να σχηματίσει ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Επειδή ο χρόνος για τις ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ που θα γίνουν στις 7 Ιουλίου 2019 είναι ελάχιστος, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μου στα τηλέφωνα 2130284225, Κιν. 6934888831,   e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..       

Αθήνα 30 - Ο5 - 2019
Ο Πρόεδρος του ΛΕΥΚΟ
Κωνσταντίνος Ντάλιος

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Μαϊος 2020

Κεντρικά Γραφεία

Ιθάκης 84

Αθήνα

Τηλεφωνικό κέντρο: 2130284225 - 6934888831

 

 

 

Ενώσεις

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας. Είναι ...
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ - 1) Η ...
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ 1.ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ...

Κινήματα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ...
Οι νταβατζήδες της πολιτικής παρέα με τους ...
1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ  ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ...