wrapper

Ανακοινώσεις

Σας ενημερώνουμε ότι το ΛΕΥΚΟ θα κατεβάσει καθαρά λαϊκό συνδυασμό από 42 πολίτες σε όλη την Ελλάδα ως υποψήφιους Ευρωβουλευτές.

Θα το θεωρήσουμε τιμή εάν θέλετε να συμμετέχετε στο ψηφοδέλτιο του ΛΕΥΚΟ.

Μπορείτε επίσης να προτείνετε και κάποια άλληπροσωπικότητα. Αν θέλετε στείλτε μας το σταθερό σας τηλέφωνο ή τηλεφωνήστε στο 2130284225, 2130284225 για να σας πούμε λεπτομέρειες.

Το πολιτικό πρόγραμμα σε γενικές γραμμές σχετικά με τις Ευρωεκλογές είναι το παρακάτω.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Το παρακάτω κείμενο που εκφράζει και το πολιτικό πρόγραμμα του ΛΕΥΚΟ το καταθέσαμε επισήμως και αρμοδίως και κατοχυρώθηκε το πνευματικό του δικαίωμα διεθνώς σύμφωνα με τη ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΒΕΡΝΗΣ και τους νόμους που διασφαλίζουν τα πνευματικά δικαιώματα.

Κανένα πολιτικό κόμμα δεν δικαιούται να χρησιμοποιήσει αυτό το πολιτικό πνευματικό έργο χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση του ΛΕΥΚΟ. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΛΕΥΚΟ - ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.

Οι παρακάτω υπογράφοντες υποψήφιοι βουλευτές για το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο με τον εκλογικό συνδυασμό του πολιτικού κόμματος ΛΕΥΚΟ που τα αρχικά του σημαίνουν Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Κοινωνικών Ομάδων, ταυτιζόμενοι με την ιδεολογία του η οποία εκφράζει την λαϊκή συνείδηση και τις κοινωνικές ομάδες των Ελλήνων πολιτών ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ.

Εάν εκλεγούμε είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώνουμε όλες τις οργανωμένες κοινωνικές ομάδες των Ελλήνων πολιτών, για τους νόμους, οδηγίες και όποιες νομοθετικές διατάξεις πρόκειται να ψηφιστούν από το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Είμαστε υποχρεωμένοι να ψηφίζουμε σύμφωνα με τις υποδείξεις των κοινωνικών ομάδων οι οποίες θα επικυρώνονται από την πλειψηφία τους.

Σε περιπτώσεις που απόφαση κάποιας κοινωνικής ομάδας έρχεται σε αντίθεση με κάποιας άλλης, τότε την τελική απόφαση θα την εκδίδει εξειδικευμένη επιστημονική επιτροπή που θα συστήνεται από το ΛΕΥΚΟ, και θα αιτιολογεί την απόφαση ότι είναι συμβατή με το κοινό συμφέρον την οποία είμαστε υποχρεωμένοι να ψηφίζουμε.

Σε καμία περίπτωση δεν θα παίρνουμε πρωτοβουλίες και θα ψηφίζουμε σύμφωνα με τις δικές μας προσωπικές απόψεις, διότι τοποθετηθήκαμε στο συνδυασμό του ΛΕΥΚΟ με την βασική προϋπόθεση να λειτουργούμε ως απλοί υπάλληλοι διαχειριστές των συμφερόντων των Ελλήνων πολιτών και της χώρας μας.

Τις προσωπικές μας απόψεις, πληροφορίες και προτάσεις, θα τις καταθέτουμε στο ΛΕΥΚΟ και στις κοινωνικές ομάδες.

Σε περίπτωση λόγω ανθρώπινης αδυναμίας υποκύψουμε σε εκβιασμούς ή οποιασδήποτε άλλης πίεσης που θα μας υποχρεώσει να ψηφίσουμε διαφορετικά από την λαϊκή εντολή που δεσμευτήκαμε να υπηρετούμε με το παρόν συμβολαιογραφικό έγγραφο ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΜΕ χωρίς δικαίωμα ανάκλησης τον πρόεδρο του ΛΕΥΚΟ Κων/νο Ντάλιο νά δηλώσει στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο την παραίτησή μας.

Επίσης δηλώνουμε ότι θα καταβάλλουμε το 50% των χρημάτων που θα εισπράττουμε για τις υπηρεσίες μας στο κοινωνικό ταμείο του ΛΕΥΚΟ το οποίο θα επιδοτεί τα διάφορα κοινωνικά του προγράμματα.
ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016

Υποστηρίξτε την προσπάθεια μας

Ποσό
 EUR

Κεντρικά Γραφεία

Ιθάκης 84

Αθήνα

Τηλεφωνικό κέντρο: 2130284225 - 6934888831

 

 

 

Ενώσεις

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας. Είναι ...
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ - 1) Η ...
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ 1.ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ...

Κινήματα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ...
Οι νταβατζήδες της πολιτικής παρέα με τους ...
1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ  ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ...