wrapper

Ανακοινώσεις

Αγαπητοί συμπολίτες.

Μέχρι σήμερα προσπάθησα ως θεσμοθετημένο όργανο της Ελληνικής Πολιτείας (Αρχηγός του κοινωνικοπολιτικού κόμματος Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.) να επηρεάσω με επίσημες συνεργασίες, προτάσεις και πολιτικές παρεμβάσεις τους δύο Πρωθυπουργούς ώστε με την πολιτική τους να διασφαλίσουν χρηστή διοίκηση και να συμβάλλουν στην ευημερία του Ελληνικού Λαού.

Δυστυχώς το πολίτευμά μας είναι πρωθυπουργικό.

Ο Πρωθυπουργός αποφασίζει και διατάζει. Όλα τα άλλα περί κοινοβουλευτικής δημοκρατίας κτλ. ουσιαστικά δεν ισχύουν.

Η πολιτική υποτέλεια και εξάρτηση είναι χειρότερη και από αυτή της νικοτίνης, του αλκοόλ ή των ναρκωτικών διότι καταρρακώνει την προσωπικότητα, την αξιοπρέπεια, την ηθική και υποδουλώνει συνειδήσεις.

Θεωρώ ότι ο εκάστοτε πρωθυπουργός είναι ο κύριος υπεύθυνος για τα κακώς κείμενα της κυβέρνησής του και ο αρχηγός κόμματος για το κόμμα του. Αυτό το πρωτοφανές να εμφανίζονται πρωθυπουργοί και αρχηγοί κομμάτων ως άμοιροι ευθυνών, ειλικρινά δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω.

Δυστυχώς όλες μου οι πολιτικές επισημάνσεις που έγιναν σε ανύποπτο χρόνο επαληθεύτηκαν.

Σήμερα που η Ελληνική Πολιτεία έχασε την εγκυρότητά της και οι Έλληνες πολίτες έχασαν την εμπιστοσύνη τους προς αυτήν που ως ακυβέρνητο καράβι μεσοπέλαγα παρασύρεται από τους ανέμους της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας είναι θέμα χρόνου να βουλιάξει παίρνοντας μαζί του θύτες και θύματα, δικαίους και αδίκους.

Τώρα αυτή την κρίσιμη ώρα που η χώρα μας εκπέμπει SOS πιστεύω ότι άμεσα πρέπει να γίνει το εξής: Το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβουν άμεσες πολιτικές πρωτοβουλίες και να παραμερίσουν τις όποιες κομματικές διαφορές τους.

Να καλέσουν όλες τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις, όλες τις άφθαρτες μεμονωμένες προσωπικότητες και όλοι μαζί να συντάξουν πολιτικό πρόγραμμα ΛΑΪΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ της χώρας. Εάν αυτό δεν θα γίνει ακόμη και σήμερα που ο Λαός μας υποφέρει η ευθύνη που θα τους καταλογιστεί θα είναι μεγάλη.

Η εμπειρία μου μου δημιούργησε την πεποίθηση ότι εμείς οι Έλληνες συζητάμε ώρες ολόκληρες και στο τέλος διαφωνούμε γιατί βασανιζόμαστε από τη γνώμη που έχουμε για τα πράγματα και όχι από τα ίδια τα πράγματα.

Αγαπητοί συμπολίτες είναι γεγονός ότι υπάρχουν πολλές αξιόλογες προσωπικότητες που μέχρι σήμερα δεν είχαν κομματική δραστηριότητα, ανεξάρτητες, ικανές και άφθαρτες.

Αυτοί οι συμπολίτες μας που έχουν καταξιωθεί στη συνείδησή μας από την επαγγελματική τους δραστηριότητα, από το λειτούργημά τους, από το επιστημονικό καλλιτεχνικό ή κοινωνικό έργο τους, έχουν σοβαρή ευθύνη που αυτή τη δύσκολη περίοδο δεν ορθώνουν το ανάστημά τους, δεν παίρνουν θέση δεν αναλαμβάνουν πολιτικές πρωτοβουλίες ώστε να συμβάλλουν σ' ένα ΛΕΥΚΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ που θα δημιουργήσει μια ΓΝΗΣΙΑ ΛΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Θεωρώ ότι όποιος κρύβεται, έχει αναστολές και προβληματίζεται εάν πρέπει να ασχοληθεί με τα κοινά και συνεχώς το σκέπτεται, και δεν αποφασίζει, όποιος δεν έχει το θάρρος να υψώσει το ανάστημά του, δεν δικαιούται της όποιας αναγνώρισης και πολύ περισσότερο να κριτικάρει τους άλλους εκ του ασφαλούς.

Σήμερα αυτή την κρίσιμη ώρα που τα δύο κόμματα εξουσίας χρεοκόπησαν και έχασαν την εμπιστοσύνη μας γιατί πρόδωσαν τις προσδοκίες μας.

Σήμερα που τα κόμματα της αριστεράς δεν συμφωνούν να συνεργαστούν ώστε να δημιουργηθεί προοπτική πλειοψηφίας σαν να μην θέλουν να χάσουν τη σιγουριά, την ασφάλεια της αντιπολίτευσης και δεν θέλουν να αναλάβουν Κυβερνητικές ευθύνες, ΤΙ ΜΕΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ;

Τί ελπίδα έχουμε εμείς οι δύστυχοι Έλληνες πολίτες που σίγουρα δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών γιατί είμαστε άπραγοι και συνένοχοι με τη σιωπή μας. Και εάν κάποιος συμπολίτης μας αναλάβει κάποια πρωτοβουλία να ασχοληθεί με τα κοινά αμέσως του ρίχνουμε λάσπη προσπαθώντας να τον συκοφαντήσουμε και να τον υποβιβάσουμε.

Τώρα που φθάσαμε σε αδιέξοδο πολιτικό που η ακρίβεια και η φτώχεια χτυπάει και τη δική μας πόρτα περιμένουμε τον από μηχανή Θεό τον λαϊκό ηγέτη που θα μας σώσει.

Σύμφωνα με την Λαϊκή προσδοκία το ιδανικό τώρα θα ήταν να βρεθεί ανεξάρτητη ηγετική προσωπικότητα δοκιμασμένη με αποδεδειγμένη ανιδιοτέλεια, κοινωνικοπολιτικό έργο που θα έχει το θάρρος να αναλάβει ευθύνες και να ηγηθεί λαϊκού προεκλογικού συνδυασμού.

Ο αρχηγός του συνδυασμού που θα εκλεγεί και θα έχει τις υπερεξουσίες του Πρωθυπουργού θα πρέπει να δεσμευτεί εγγράφως ώστε να δημιουργήσει το Υπουργείο του Πολίτη και τα υπόλοιπα Υπουργεία να τα αναθέσει σε επιτροπές εξειδικευμένων πολιτών που θα εκλέγονται από τους συναδέλφους τους. π.χ. Το Υπουργείο Παιδείας στους εκπαιδευτικούς. Δικαιοσύνης στους Νομικούς κτλ.

Με λίγα λόγια να μεταβιβάσει την κυβέρνηση στο ΛΑΟ. Αυτός ο Πρωθυπουργός πρέπει να έχει την πολιτική βούληση και το θάρρος να στείλει στη φυλακή όλους αυτούς που λήστεψαν το δημόσιο χρήμα και όλους αυτούς που πλούτισαν με αισχροκέρδεια και να τους δημευτούν οι περιουσίες που απέκτησαν παρανόμως.

Αλήθεια πιστεύετε ότι σήμερα που κρυφοκοιτάζουν όλοι από τις κλειδαρότρυπες και δειλιάζουν να εμφανιστούν, θα τολμήσει κάποια προσωπικότητα να εμφανιστεί ενώπιόν σας και να αναλάβει αυτές τις ευθύνες; ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017

Κεντρικά Γραφεία

Ιθάκης 84

Αθήνα

Τηλεφωνικό κέντρο: 2130284225 - 6934888831

 

 

 

Ενώσεις

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας. Είναι ...
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ - 1) Η ...
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ 1.ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ...

Κινήματα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ...
Οι νταβατζήδες της πολιτικής παρέα με τους ...
1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ  ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ...